Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Harmadik generációra kész Vodafone hálózat a kisföldalatti vonalán

Ady Krisztián, 2004. június 04. 11:24
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Vodafone Magyarország Rt. június 3-tól a kisföldalatti (M1) teljes hosszán biztosítja a megszakítás nélküli hang- és adatátvitelt. A földalatti rendszer a a legújabb technológiára épül: a vonal minden pontján tökéletes lefedettséget nyújt, valamint a harmadik generációs kívánalmaknak megfelelően épült.

A Vodafone Magyarország Rt. június 3-tól a "kisföldalatti" (M1) teljes hosszán biztosítja a megszakítás nélküli hang- és adatátvitelt. A földalatti rendszer a a legújabb technológiára épül: a vonal minden pontján tökéletes lefedettséget nyújt, valamint a harmadik generációs kívánalmaknak megfelelően épült.

A Vodafone már a kék metró (M3) vonalán is megkezdte korszerű rendszere telepítését, amely várhatóan nyár végére biztosít majd teljes lefedettséget. A piros metró (M2) vonalán a Vodafone ügyfelei karácsonytól élvezhetik a mobil szolgáltatások előnyeit.

A Vodafone Magyarország június 15-től országos reklámkampányt indít az elmúlt 5 év eredményeinek megfelelő kommunikációja érdekében. Magyarországra érkezése óta a Vodafone több mint 600 millió eurót fordított az ország legmodernebb hálózatának fejlesztésére, melyet a hazai mérnökök öt év alatt építettek ki.