Szerző: Ady Krisztián

2004. június 4. 11:24

Harmadik generációra kész Vodafone hálózat a kisföldalatti vonalán

A Vodafone Magyarország Rt. június 3-tól a kisföldalatti (M1) teljes hosszán biztosítja a megszakítás nélküli hang- és adatátvitelt. A földalatti rendszer a a legújabb technológiára épül: a vonal minden pontján tökéletes lefedettséget nyújt, valamint a harmadik generációs kívánalmaknak megfelelően épült.

A Vodafone Magyarország Rt. június 3-tól a "kisföldalatti" (M1) teljes hosszán biztosítja a megszakítás nélküli hang- és adatátvitelt. A földalatti rendszer a a legújabb technológiára épül: a vonal minden pontján tökéletes lefedettséget nyújt, valamint a harmadik generációs kívánalmaknak megfelelően épült.

A Vodafone már a kék metró (M3) vonalán is megkezdte korszerű rendszere telepítését, amely várhatóan nyár végére biztosít majd teljes lefedettséget. A piros metró (M2) vonalán a Vodafone ügyfelei karácsonytól élvezhetik a mobil szolgáltatások előnyeit.

A Vodafone Magyarország június 15-től országos reklámkampányt indít az elmúlt 5 év eredményeinek megfelelő kommunikációja érdekében. Magyarországra érkezése óta a Vodafone több mint 600 millió eurót fordított az ország legmodernebb hálózatának fejlesztésére, melyet a hazai mérnökök öt év alatt építettek ki.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról