Szerző: Ady Krisztián

2004. június 4. 11:09

Videotelefonokat mutatott be a Computexen a Leadtek

A főként videokártyáiról ismert Leadtek a Computexen mutatta be legújabb fejlesztéseit: a kiállításon demonstrálta friss termékeit és videotelefonjait. Az Európában hamarosan piacra kerülő telefonok hagyományos vezetékes vonalon éppúgy kommunikálhatnak, mint az interneten keresztül, VoIP technológia segítségével.

A főként videokártyáiról ismert Leadtek a Computexen mutatta be legújabb fejlesztéseit: a kiállításon demonstrálta friss termékeit és videotelefonjait. Az Európában hamarosan piacra kerülő telefonok "hagyományos" vezetékes vonalon éppúgy kommunikálhatnak, mint az interneten keresztül, VoIP technológia segítségével.

A hangátvitel mellett 4 hüvelykes színes kijelzőjüknek, beépített kamerájuknak köszönhetően MPEG4-alaú videotelefonálást is nyújtanak ezek a készülékek. A normál telefonokra emlékeztető modellek mellett a drága LCD-kijelzőt nélkülöző, költséghatékonyabb modelleket, televízióa köthető videotelefonokat is piacra dob hamarosan a cég.

Utóbbi készülékhez természetesen kompatibilis kamerát is kínál a vállalat, mely egyben webszervert is tartalmaz, önálló webkameraként is alkalmazható.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.