Szerző: Bodnár Ádám

2004. június 3. 10:33

Közéleti hírekkel is gyarapszik a megújult FigyelőNet

Megújult a FigyelőNet , az üzleti élet vezető portálja. Az átalakulás jegyében a site az üzleti hírek mellett ezután aktuális közéleti hírekkel is ellátja látogatóit. A napközben folyamatosan frissülő hírek mellett a portál új rovatokat és szolgáltatásokat is indít. A portál vezetőinek célja, hogy a FigyelőNet folyamatosan tájékoztassa az internetezőket a nap legfrissebb lényeges, nem bulvár híreiről.

Megújult a FigyelőNet, az üzleti élet vezető portálja. Az átalakulás jegyében a site az üzleti hírek mellett ezután aktuális közéleti hírekkel is ellátja látogatóit. A napközben folyamatosan frissülő hírek mellett a portál új rovatokat és szolgáltatásokat is indít. A portál vezetőinek célja, hogy a FigyelőNet folyamatosan tájékoztassa az internetezőket a nap legfrissebb lényeges, nem bulvár híreiről.

"A megújult portál elsősorban az üzletembereket szólítja meg, akiket tájékoztatni szeretnénk a legfrissebb üzleti illetve közéleti hírekről, valamint minden, őket érdeklő aktualitásról, legyen az kultúra, életmód, tudomány, technológia, vagy akár sport" -- monta Bálint Viktor főszerkesztő. "A portál természetesen ezután is megőrzi eddigi hangnemét, csak az aktualitás kerül jobban a középpontba. Hiteles, lényeges híreket, információkat fogunk ezután is közvetíteni."

A friss hírek mellett a site új rovatokat illetve szolgáltatásokat is indít. Most indult a portál Utazás rovata, ahol a hasznos utazási tippek mellett képgaléria, országonkénti háttér-információk és praktikus kereső szolgáltatások is segítik az üzletemberek utazási döntéseit. A nyár vezető sport eseményeinek pontos nyomon követésére a FigyelőNet külön rovatokat indít, így lesz majd saját rovata a Labdarúgó Európa Bajnokságnak, illetve az athéni Nyári Olimpiának.

A portálon a megújulást követően is megtalálhatók a jól bevált, népszerű szolgáltatások, adatbázisok, mint például az Adatbánya, a Hírforrás, a Cégmonitor, a Figyelő Trend, vagy a magyar interneten egyedülálló, ingyenes nyelvoktatást kínáló Nyelvlabor.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról