Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Komoly security line-up az idei SYSADMINDAY-en: FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig!

Közéleti hírekkel is gyarapszik a megújult FigyelőNet

Bodnár Ádám, 2004. június 03. 10:33
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Megújult a FigyelőNet , az üzleti élet vezető portálja. Az átalakulás jegyében a site az üzleti hírek mellett ezután aktuális közéleti hírekkel is ellátja látogatóit. A napközben folyamatosan frissülő hírek mellett a portál új rovatokat és szolgáltatásokat is indít. A portál vezetőinek célja, hogy a FigyelőNet folyamatosan tájékoztassa az internetezőket a nap legfrissebb lényeges, nem bulvár híreiről.

Megújult a FigyelőNet, az üzleti élet vezető portálja. Az átalakulás jegyében a site az üzleti hírek mellett ezután aktuális közéleti hírekkel is ellátja látogatóit. A napközben folyamatosan frissülő hírek mellett a portál új rovatokat és szolgáltatásokat is indít. A portál vezetőinek célja, hogy a FigyelőNet folyamatosan tájékoztassa az internetezőket a nap legfrissebb lényeges, nem bulvár híreiről.

"A megújult portál elsősorban az üzletembereket szólítja meg, akiket tájékoztatni szeretnénk a legfrissebb üzleti illetve közéleti hírekről, valamint minden, őket érdeklő aktualitásról, legyen az kultúra, életmód, tudomány, technológia, vagy akár sport" -- monta Bálint Viktor főszerkesztő. "A portál természetesen ezután is megőrzi eddigi hangnemét, csak az aktualitás kerül jobban a középpontba. Hiteles, lényeges híreket, információkat fogunk ezután is közvetíteni."

A friss hírek mellett a site új rovatokat illetve szolgáltatásokat is indít. Most indult a portál Utazás rovata, ahol a hasznos utazási tippek mellett képgaléria, országonkénti háttér-információk és praktikus kereső szolgáltatások is segítik az üzletemberek utazási döntéseit. A nyár vezető sport eseményeinek pontos nyomon követésére a FigyelőNet külön rovatokat indít, így lesz majd saját rovata a Labdarúgó Európa Bajnokságnak, illetve az athéni Nyári Olimpiának.

A portálon a megújulást követően is megtalálhatók a jól bevált, népszerű szolgáltatások, adatbázisok, mint például az Adatbánya, a Hírforrás, a Cégmonitor, a Figyelő Trend, vagy a magyar interneten egyedülálló, ingyenes nyelvoktatást kínáló Nyelvlabor.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig: Veres-Szentkirályi András (Silent Signal), Balázs Zoli (MRG Effitas), Marosi-Bauer Attila (Hacktivity) és sokan mások. A standupot Felméri tolja.