Szerző: Bodnár Ádám

2004. május 26. 11:45

Ingyenes ADSL szolgáltatás az Elendertől

[Cafe] A hazai infokommunikációs piac legnagyobb üzleti szolgáltatója az Elender Üzleti Kommunikációs Rt. új, ingyenes ADSL ajánlatot dolgozott ki a nyári hónapokra.

[Cafe] A hazai infokommunikációs piac legnagyobb üzleti szolgáltatója az Elender Üzleti Kommunikációs Rt. új, ingyenes ADSL ajánlatot dolgozott ki a nyári hónapokra.

Azon cégeknek és magánszemélyeknek, akik 2004. június 1. és 2004. augusztus 31. között fizetnek elő az Elender bármely ADSL szolgáltatására, nem kell kifizetniük az egyszeri csatlakozási díjat, valamint szeptember 30-ig ingyen használhatják a cég ADSL szolgáltatását. Ezáltal az akció időtartama alatt rendelt szolgáltatásokat akár 4 hónapig díjmentesen tudják használni az előfizetők.

A bevezető négy hónap után rendkívül kedvező havi díjakért, akár havi 7600 Ft-ért biztosítja a cég szélessávú internetszolgáltatását. Mindazok részére, akik nem rendelkeznek jelenleg analóg vagy ISDN2 kapcsolattal, azt az akció keretében az Elender Rt. díjmentesen építteti ki a számukra.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 25. 20:55

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!