:

Szerző: Bodnár Ádám

2004. május 21. 13:29

Mobiltelefonon is hallgatható az InfoRádió

Vágja zsebre a híreket szlogennel, a Pannon GSM segítségével május végétől interaktív telerádiós szolgáltatást indít az InfoRádió. A 06-20/INFO-958 telefonszám tárcsázásával Magyarország vagy a világ bármely pontjáról egy normál hívás díjáért élőben hallgatható magyar piac egyetlen 24 órás hírrádiója.

"Vágja zsebre a híreket" szlogennel, a Pannon GSM segítségével május végétől interaktív telerádiós szolgáltatást indít az InfoRádió. A 06-20/INFO-958 telefonszám tárcsázásával Magyarország vagy a világ bármely pontjáról egy normál hívás díjáért élőben hallgatható magyar piac egyetlen 24 órás hírrádiója.

Az online hallgatás mellett a hívó egy menürendszerben kiválaszthatja és meghallgathatja a hírrádió műsorából csak az őt érdekő hír- vagy információs blokkot is. Külön lehívhatja a legfrissebb híreket, vagy a legfrissebb gazdasági információkat, a sporthíreket, vagy meghallgathatja a legfrissebb közlekedési híreket. Reggel, öltözködés közben pedig segítséget nyújthat a megfelelő ruházat kiválasztásában a legfrissebb időjárás jelentés, a nap megtervezéséhez hasznos információkkal szolgálhat az orvosmeteorológiai előrejelzés meghallgatása. Mindezek mellett az érdeklődők bárhol, bármikor lehívhatják az InfoRádió egyórás Aréna c. adásának előző napi, teljes adását is.

Az InfoRádió, amely már két éve a BBC stratégiai partnere, új szolgáltatását elsősorban azon rendszeres hallgatóinak kínálja, akik a munkájuk során éppen a hírrádió vételkörzetén kívül tartózkodnak, illetve azoknak, akik bárhol, bármikor várakozás nélkül azonnal friss híreket, vagy egyéb információkat akarnak hallgatni. A nyár folyamán a szolgáltatás a legfontosabb események híreivel bővül, így például külön menüpontban lehívhatóak lesznek majd a foci EB legfrissebb hírei, vagy augusztusban az athéni Olimpiával kapcsolatos legfrissebb információk is.

"Az új telerádiós szolgáltatás segítségével a hallgató függetleníteni tudja magát a rádiós vételkörzet és a műsorrend szabta korlátoktól. Nyaralás közben vagy két tárgyalás között, itthon vagy külföldön, azaz bárhol és bármikor egy normál hívás díjáért közvetlenül hozzájuthat az őt érdeklő információhoz, anélkül, hogy bármi mást meg kellene hallgatnia" -- mondta Módos Márton, a hírrádió ügyvezető igazgató-főszerkesztője.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 19:01

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.