Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Elsőként a Lycos email-szolgáltatása kínál 1 Gbyte tárhelyet

Bodnár Ádám, 2004. május 19. 12:32
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Lycos internetes portál is beszállt az email-versenybe: a vállalat tegnap bejelentette, hogy brit ügyfelei számára a világon elsőként kínál 1 Gbyte tárhelyet.

hirdetés
A Lycos internetes portál is beszállt az email-versenybe: a vállalat tegnap bejelentette, hogy brit ügyfelei számára a világon elsőként kínál 1 Gbyte tárhelyet.

Amint arról beszámoltunk, a Google április elején bejelentette, hogy ingyenes email-szolgáltatást indít, amelynek felhasználói 1 Gbyte tárhelyet kapnak. A bejelentést követően több email-szolgáltató is közölte, hogy hamarosan növelni fogja a felhasználók számára elérhető tárkapacitást.

A Lycos 1 Gbyte-os email-szolgáltatása már működik és a vállalat közleménye szerint hamarosan több európai ország előfizetői is 1 Gbyte tárterülettel gazdálkodhatnak. "Kíváncsian várjuk, a vetélytársaink mikor tudják ugyanezt a szolgáltatást nyújtani. Nem a méret a lényeg" -- mondta a bejelentés kapcsán Alex Kovach, a Lycos európai részlegének vezetője.

A Google szolgáltatása a mai napig nem indult el, a rendszert egyelőre tesztelik. További problémát jelent, hogy a Google a felhasználók leveleiben azok tartalma alapján hirdetéseket helyezne el, ez azonban világszerte felháborította a személyiségi jogok képviselőit. A vállalat szerint a Gmail adatkezelési elvei megfelelnek a hatályos amerikai és európai jogszabályoknak.

Olvasónk hívta fel a figyelmet arra, hogy a viszonylag kevesek által ismert www.spymac.com is kínál ingyenes email-szolgáltatást 1 Gbyte tárhellyel. A Spymac ingyenes regisztráció után email-szolgáltatást, 100 Mbyte webtárhelyet, 250 Mbyte-os fotóalbumot, blogot és fórumot is biztosít a felhasználók részére.

4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!