Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Új MMS tartalmak a T-Mobile-tól

Bodnár Ádám, 2004. május 18. 14:07
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A T-Mobile az eddigiek mellett három új infoMMS tartalomszolgáltatást indít útjára és ezzel egyedülálló választékot kínál ügyfeleinek.

A T-Mobile az eddigiek mellett három új infoMMS tartalomszolgáltatást indít útjára és ezzel egyedülálló választékot kínál ügyfeleinek.

Hírek, tv műsor, kultúra, sport, csak néhány példa arra, hogy az infoMMS listákból választva mennyi mindenről kaphatnak rendszeres, képes-szöveges tájékoztatást mobiltelefonjukra a T-Mobile ügyfelei. A vezető internetes oldalakkal azonos látogatottságot elkönyvelő WAP-portál mellett regisztráció esetén a T-Mobile ügyfelei számos témakörben SMS-ben és MMS-ben is tájékozódhatnak, és akkor is érdemes böngészniük a tartalomszolgáltatás választékát, ha szórakozásra, a komolyzene világára vagy a divat legújabb híreire kíváncsiak.

A júniusban kezdődő 2004-es portugáliai Labdarúgó Európabajnokság, az EURO 2004 főtámogatója a T-Mobile, így a nemzetközi mobilcég a már most előfizethető Foci infoMMS-ben naprakész érdekességekkel és információkkal szolgál a labdarúgás kedvelőinek. A Foci kategóriára regisztrálva az EURO 2004 kezdetéig naponta egy, a rangos és nagy érdeklődésre számot tartó sportesemény idején pedig a legszebb gólokról, legérdekesebb pillanatokról MMS-ben értesülhetnek a T-Mobile magyarországi ügyfelei.

Elsőként a legnagyobb hazai mobilcégnél, a T-Mobile-nál fizethető elő képes tudósítás rádióműsorról és sokak számára jó hír, hogy a társaság közel 400 ezer, multimédiás készülékkel rendelkező ügyfele ezentúl hetente 3-4 alkalommal a Sláger Rádió népszerű Bumeráng című reggeli műsoráról szóló híreket kaphat mobiljára. A Boros-Bochkor duó legújabb stúdióbeli poénjairól, a műsorkészítésről akkor is értesülhetnek a műsorvezető páros rajongói, ha valamelyik reggel nincsenek rádióközelben.

A legújabb színes hírek, a meghökkentő, izgalmas, érzelmes bulvár tudosításokra igényt tartók biztosan kedvüket lelik a Bulvár infoMMS-ben. Az új kategória előfizetésével hetente 3 alkalommal a következő nap nap címlapsztorijáról érkezik exkluzív képes beszámoló a mobiltelefonra.

A kiválasztott infoMMS kategóriát a T-Mobile az ügyfél készülékének kijelzőjéhez leginkább igazodó formában küldi meg.