Szerző: Ady Krisztián

2004. május 12. 12:05

19 hüvelykes változatban is piacra dobja kiváló LCD-monitorát a BenQ

Kiváló paraméterekkel rendelkező, 17 hüvelykes képátlójú LCD-monitora bejelentését követően a BenQ bemutatta legújabb 19-os, FP937-D típusjelzésű monitorát, mely 1280 x 1024 pixeles natív felbontással és 12 ms-os utánvilágítási idővel rendelkezik. Ez az alacsony érték azt jelenti, hogy a készülék multimédiás felhasználásra is tökéletesen megfelelő képfrissítésre képes.

Kiváló paraméterekkel rendelkező, 17 hüvelykes képátlójú LCD-monitora bejelentését követően a BenQ bemutatta legújabb 19"-os, FP937-D típusjelzésű monitorát, mely 1280 x 1024 pixeles natív felbontással és 12 ms-os utánvilágítási idővel rendelkezik. Ez az alacsony érték azt jelenti, hogy a készülék multimédiás felhasználásra is tökéletesen megfelelő képfrissítésre képes.

A 19"-os változat kontrasztaránya 450:1-hez, vízszintes és függőleges láthatósági szöge pedig 140 fok. Ez a láthatósági szög azonban csak a monitor tartalmának láthatóságát jelenti, a színhűség sajnos a TFT monitorok működési elvéből fakadóan nagyságrendekkel kisebb eltérés mellett marad a kívánatos értéken belül.

A kiváló paraméterekkel rendelkező 19 hüvelykes képátlóval rendelkező monitor Európában várhatóan 700 eurós áron kerül az üzletekbe.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról