Szerző: Bodnár Ádám

2004. május 10. 17:11

Újabb ingyenes WLAN hot spotok Budapesten

Újabb ingyenes WLAN hot spotokat alakított ki Budapesten a HuWiCo nonprofit közösség . Az internetszolgáltatás igénybevételéhez 802.11b vagy 802.11g csatlakozóval felszerelt laptopra vagy kéziszámítógépre van szükség.

Újabb ingyenes WLAN hot spotokat alakított ki Budapesten a HuWiCo nonprofit közösség. Az internetszolgáltatás igénybevételéhez 802.11b vagy 802.11g csatlakozóval felszerelt laptopra vagy kéziszámítógépre van szükség.

Az Abszint Kávézó és Étterem a budapesti Andrássy úton várja vendégeit a dél-francia tájak ízeivel és közvetlen hangulatával. A vendégek nemcsak a hely nevét adó abszintot, a magyar és francia borokat és a mediterrán konyha remekeit kóstolhatják itt meg, de ingyenesen internetezhetnek a légkondicionált étteremben és a 25 fős teraszon is.

A Petőfi híd budai hídfőjénél horgonyzó A38 Hajó éttermének légkondicionált és szabadtéri teraszos részén is elérhető a HuWiCo ingyenes drótnélküli internetszolgáltatása. Az ukrán kőszállító hajóból átalakított kulturális rendezvényközpont orrbárjában pedig ingyenes internetterminálok várják a laptoppal nem rendelkező vendégeket.

A Wesselényi utcai Szóda kávézóban február elseje óta működik a HuWiCo által kiépített ingyenes hotspot. A drótnélküli csatlakozó nélküli kéziszámítógéppel vagy laptoppal érkező vendégek is kipróbálhatják a netet: ők a pultból kérhetik kölcsön a csatolókártyát.

A HuWiCo az ország más területein is tervezi hasonló, ingyenes helyi drótnélküli hálózatok kiépítését, melyhez partnerek jelentkezését várja.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról