:

Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2004. április 30. 11:39

Kedvezményes hívásdíjak az Unióba május első hetében

A Tele2 és a Matáv is kedvezményes hívásdíjakat kínál május 1. és május 7. között minden európai uniós országba. Míg a Tele2 egységesen 18 forintot számláz majd percenként, a Matáv az előfizetői díjcsomagokhoz tartozó percdíjakból ad 50 százalékos kedvezményt.

[HWSW] A Tele2 és a Matáv is kedvezményes hívásdíjakat kínál május 1. és május 7. között minden európai uniós országba. Míg a Tele2 egységesen 18 forintot számláz majd percenként, a Matáv az előfizetői díjcsomagokhoz tartozó percdíjakból ad 50 százalékos kedvezményt.

A Tele2 uniós percdíja -- legalábbis a csatlakozást követő első hétben -- ugyanannyi, mint a belföldi távhívási -- gyakorlatilag Németországba ugyanannyiért telefonálhatunk, mint Sopronba. A Tele2 ajánlatának értelmében Ausztria, Belgium, Ciprus, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Írország, Lettország, Lengyelország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Németország, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Svédország, Szlovákia és Szlovénia irányában lesz olcsóbb a telefonálás május elején.

A Matáv díjcsomagjai összetettebbek: egyrészt az uniós tagállamok is több díjzónába tartoznak, másrészt az egyes lakossági és vállalati díjcsomagokhoz is különböző tarifák társulnak. Legolcsóbban Ausztria, Belgium, Csehország, Franciaország, Görögország , Hollandia, Luxemburg, Németország, Olaszország, Vatikán, Spanyolország és Portugália vezetékes előfizetőit hívhatjuk: a lakossági csomagok közül a Bázis, Csevegő, Felező csomagokkal 28,13, a többi, egyéni előfizetőnek kínált díjcsomagban 24,38 forintért percenként.

A Matáv ajánlata a többi uniós tagállamra is vonatkozik, ám a percdíjak az egyes országok zónái és a díjcsomagok függvényében változnak.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 6. 06:32

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.