Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2004. április 30. 11:39

Kedvezményes hívásdíjak az Unióba május első hetében

A Tele2 és a Matáv is kedvezményes hívásdíjakat kínál május 1. és május 7. között minden európai uniós országba. Míg a Tele2 egységesen 18 forintot számláz majd percenként, a Matáv az előfizetői díjcsomagokhoz tartozó percdíjakból ad 50 százalékos kedvezményt.

HIRDETÉS

[HWSW] A Tele2 és a Matáv is kedvezményes hívásdíjakat kínál május 1. és május 7. között minden európai uniós országba. Míg a Tele2 egységesen 18 forintot számláz majd percenként, a Matáv az előfizetői díjcsomagokhoz tartozó percdíjakból ad 50 százalékos kedvezményt.

A Tele2 uniós percdíja -- legalábbis a csatlakozást követő első hétben -- ugyanannyi, mint a belföldi távhívási -- gyakorlatilag Németországba ugyanannyiért telefonálhatunk, mint Sopronba. A Tele2 ajánlatának értelmében Ausztria, Belgium, Ciprus, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Írország, Lettország, Lengyelország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Németország, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Svédország, Szlovákia és Szlovénia irányában lesz olcsóbb a telefonálás május elején.

A Matáv díjcsomagjai összetettebbek: egyrészt az uniós tagállamok is több díjzónába tartoznak, másrészt az egyes lakossági és vállalati díjcsomagokhoz is különböző tarifák társulnak. Legolcsóbban Ausztria, Belgium, Csehország, Franciaország, Görögország , Hollandia, Luxemburg, Németország, Olaszország, Vatikán, Spanyolország és Portugália vezetékes előfizetőit hívhatjuk: a lakossági csomagok közül a Bázis, Csevegő, Felező csomagokkal 28,13, a többi, egyéni előfizetőnek kínált díjcsomagban 24,38 forintért percenként.

A Matáv ajánlata a többi uniós tagállamra is vonatkozik, ám a percdíjak az egyes országok zónái és a díjcsomagok függvényében változnak.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 3. 20:55

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.