Szerző: Ady Krisztián

2004. április 28. 13:43

Frissítette EAX 4.0 támogatást nyújtó Audigy 2 meghajtóprogramját a Creative

[3DSoundSurge] A Creative Europe weboldalán keresztül tette elérhetővé legújabb meghajtóprogram-frissítését, melyet Sound Blaster Audigy 2 és Audigy 2 ZS hangkártyáihoz készített el. A javítócsomag kifejezetten a 2003. november 19-én megjelent EAX 4.0 ADVANCED HD Driver -hez készült.

[3DSoundSurge] A Creative Europe weboldalán keresztül tette elérhetővé legújabb meghajtóprogram-frissítését, melyet Sound Blaster Audigy 2 és Audigy 2 ZS hangkártyáihoz készített el. A javítócsomag kifejezetten a 2003. november 19-én megjelent EAX 4.0 ADVANCED HD Driver-hez készült.

A javítócsomag megoldást nyújt a THX beállító konzollal kapcsolatban tapasztalt problémákra, szinkronizálja az EAX ADVANCED HD felület és a Creative Graphic Equalizer beállításait, engedélyezi az importált EAX effekteket, valamint növeli a natív OpenAL API-hívásokat alkalmazó játékok alatt tapasztalható teljesítményt.

A Sound Blaster Audigy 2 hangkártyákhoz készült, Windows XP SP1 operációs rendszert támogató javítócsomag mérete körülbelül 6,5 Mbyte.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról