Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Komoly security line-up az idei SYSADMINDAY-en: FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig!

Új PalmOne Zire tenyérgépek várhatók

Bodnár Ádám, 2004. április 26. 10:39
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A pletykák szerint a PalmOne szerdán jelenti be hivatalosan új tenyérgépeit, amelyeknek a specifikációi már kiszivárogtak a vállalattól és számos weboldalon olvashatunk róluk.

A pletykák szerint a PalmOne szerdán jelenti be hivatalosan új tenyérgépeit, amelyeknek a specifikációi már kiszivárogtak a vállalattól és számos weboldalon olvashatunk róluk.

A vállalat két új Zire tenyérgépet fog bejelenteni, ezeket az alsó árkategóriás készülékeket kifejezetten a fogyasztóknak szánja a cég. A Zire 31 a pletykák szerint 200 MHz-es Intel XScale processzorra épül, 160x160 pixel felbontású színes kijelzővel rendelkezik és mindössze 149 dollárba fog kerülni. A Zire 72-ben 312 MHz-es Intel PXA270 processzor kap helyet, a gép 1,3 megapixeles digitális kamerát, Bluetooth adódvevőt és nagyfelbontású kijelzőt tartalmaz. A Zire 72 ára 299 dollár lesz.

Mindkét új Zire tenyérgép a PalmOS 5 operációs rendszer legújabb változatára, a "Garnet" nevű szoftverre épül. A készülékek memóriáját és képességeit Secure Digital kártyákkal lehet bővíteni, emellett említésre méltó még, hogy mind a Zire 31, mind a Zire 72 tartalmaz MP3-lejátszót. A PalmOne nem kommentálta a kiszivárgott információkat.

A PalmOne másfél éve mutatta be első Zire tenyérgépét, amely rendkívül kedvező, 99 dolláros áron került forgalomba és amely az ilyen készülékek történetében a leghamarabb, 7 hónap alatt érte el az 1 milliós eladási példányszámot. A Zire sorozat tagjai -- a Zire, a Zire 21 és a Zire 71 -- eddig összesen 3 millió példányban fogytak.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig: Veres-Szentkirályi András (Silent Signal), Balázs Zoli (MRG Effitas), Marosi-Bauer Attila (Hacktivity) és sokan mások. A standupot Felméri tolja.