:

Szerző: sammer

2000. május 26. 23:54

Egy "női" játék

A WomenGamers.Com-on készült egy beszélgetés Michael Kripalani a Presto Studios vezetőjével és Greg Uhler a Presto Studios producerével a Myst 3: Exile nevű játékról. Íme egy részlet:

"Michael Kripalini nagyon érdekesnek találta, hogy a Myst játékok rendkívül népszerűek voltak a női játékosok körében a többi játékhoz képest. A játék történetének szépsége, a különböző fejtörők és feladatok rendkívüli vonzerőt jelentettek a női játékosok számára. Ebből kiindulva a készítők biztosra veszik, hogy a Myst III-nak is hasonlóan nagy sikere lesz, a Myst fansite-ok pedig több, mint 40% női látogatóra számíthatnak."

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 11:58

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.