Szerző: Ady Krisztián

2004. április 21. 11:44

Megjelent az ICQ Lite azonnali üzenetküldő alkalmazás új, 4.0-ás változata

Megjelent, és az ICQ weboldalán keresztül elérhető tükrökről, valamint FTP-szerverünkről letölthető az új, 4.0-ás ICQ azonnali üzenetküldő alkalmazás Lite Xtra, azaz könnyített változata. Amint arról korábbi hírünkben beszámoltunk, az új, 4-es szoftver egy nyílt programozási interfészen (API-n) keresztül játékokkal, alkalmazásokkal is bővíthető.

Megjelent, és az ICQ weboldalán keresztül elérhető tükrökről, valamint FTP-szerverünkről letölthető az új, 4.0-ás ICQ azonnali üzenetküldő alkalmazás Lite Xtra, azaz "könnyített" változata. Amint arról korábbi hírünkben beszámoltunk, az új, 4-es szoftver egy nyílt programozási interfészen (API-n) keresztül játékokkal, alkalmazásokkal is bővíthető.

A Tel Avivi, izraeli ICQ-fejlesztőcsapat az Oberon Media kiadóval és a Lava Life szoftverfejlesztő céggel közösen keresi az API-ban rejlő lehetőségeket. Mindkét partner rendelkezik ICQ 4.0 programot kiegészítő alkalmazásokkal, melyeket már hónapokkal ezelőtt megkaptak a hivatalos bétatesztelők. Az ICQ 4.0-hoz készített alkalmazások egyszerű pluginként lesznek letölthetőek és telepíthetőek.

Az ICQ 4.0 nem csak programozási felületét illetően újul meg, hanem új fehasználói felülettel, új mobilos üzenetkezelő (SMS) rendszerrel, s nem utolsósorban új üdvözlőkártyákkal kívánja meghódítani az ICQ segítségével kommunikálók millióit.

a címlapról

frissítés

0

Befutott az Android Studio 4.0

2020. június 2. 10:22

Az IDE legújabb stabil kiadása új animációszerkesztőt és build-elemzőt is kap.