Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Megjelent az ICQ Lite azonnali üzenetküldő alkalmazás új, 4.0-ás változata

Ady Krisztián, 2004. április 21. 11:44
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Megjelent, és az ICQ weboldalán keresztül elérhető tükrökről, valamint FTP-szerverünkről letölthető az új, 4.0-ás ICQ azonnali üzenetküldő alkalmazás Lite Xtra, azaz könnyített változata. Amint arról korábbi hírünkben beszámoltunk, az új, 4-es szoftver egy nyílt programozási interfészen (API-n) keresztül játékokkal, alkalmazásokkal is bővíthető.

hirdetés
Megjelent, és az ICQ weboldalán keresztül elérhető tükrökről, valamint FTP-szerverünkről letölthető az új, 4.0-ás ICQ azonnali üzenetküldő alkalmazás Lite Xtra, azaz "könnyített" változata. Amint arról korábbi hírünkben beszámoltunk, az új, 4-es szoftver egy nyílt programozási interfészen (API-n) keresztül játékokkal, alkalmazásokkal is bővíthető.

A Tel Avivi, izraeli ICQ-fejlesztőcsapat az Oberon Media kiadóval és a Lava Life szoftverfejlesztő céggel közösen keresi az API-ban rejlő lehetőségeket. Mindkét partner rendelkezik ICQ 4.0 programot kiegészítő alkalmazásokkal, melyeket már hónapokkal ezelőtt megkaptak a hivatalos bétatesztelők. Az ICQ 4.0-hoz készített alkalmazások egyszerű pluginként lesznek letölthetőek és telepíthetőek.

Az ICQ 4.0 nem csak programozási felületét illetően újul meg, hanem új fehasználói felülettel, új mobilos üzenetkezelő (SMS) rendszerrel, s nem utolsósorban új üdvözlőkártyákkal kívánja meghódítani az ICQ segítségével kommunikálók millióit.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.