Szerző: Ady Krisztián

2000. május 26. 23:47

Videologic Sirocco Crossfire teszt

A TargetPC nek volt olyan szerencséje, hogy kipróbálhatta a Videologic 4.1-es rendszerét, mely a Sirocco Crossfire névre hallgat. Meglehetősen magasra tette a mércét a Videologic, s ez bizony a teszt eredményén is meglátszik. Ellenfele akadt a Klipsch ProMedia .v2-400-nak.

A TargetPCnek volt olyan szerencséje, hogy kipróbálhatta a Videologic 4.1-es rendszerét, mely a Sirocco Crossfire névre hallgat. Meglehetősen magasra tette a mércét a Videologic, s ez bizony a teszt eredményén is meglátszik. Ellenfele akadt a Klipsch ProMedia .v2-400-nak.
A Crossfire semmiféle dekóderrel nem rendelkezik. Van rajta 2 bemenet, ebből egy a 4-hangszórós hangkártyák (Live!, MX300, Superquad) számára, s egy szimpla sztereo bemenet. Van egy külön sub bemenet is, ha esetleg mégis AC3 dekóderről jönne a jel.
A teljesítményére nem lehet panasz, 4x10W+40W subwoofer: bőven elegendő egy kisebb-nagyobb szobához. Természetesen nem PMPO-ban...:) Frekvenciamenete sem lebecsülendő, 35Hz-20Khz-ig terjedő tartományban képes megszólaltatni a hangokat.
Egyetlen negatívuma a magas ár, azonban ezért az árért valóban minőséget kapunk...

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról