Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2004. április 19. 13:24

Új szolgáltató a hazai távközlési piacon

Ma estétől indítja szolgáltatásait a Tele2 néven debütáló új szolgáltató. A svéd tulajdonú társaság Európában nem ismeretlen: jelenleg 22 millió előfizetőt szolgál ki. Ugyanakkor a kínált szolgáltatások sem számítanak újdonságnak hazánkban: az Euroweb már hosszú ideje kínál alternatívát hasonló szolgáltatási csomagokkal.

HIRDETÉS

[HWSW] Ma estétől indítja szolgáltatásait a Tele2 néven debütáló új szolgáltató. A svéd tulajdonú társaság Európában nem ismeretlen: jelenleg 22 millió előfizetőt szolgál ki. Ugyanakkor a kínált szolgáltatások sem számítanak újdonságnak hazánkban: az Euroweb már hosszú ideje kínál alternatívát hasonló szolgáltatási csomagokkal.

A Tele2 nem nyújt kényelmi szolgáltatásokat és helyi hívású díjcsomagokat sem, ráadásul a meglévő előfizetés sem mondható le: a jelenleg csak a Matáv területeken elérhető Tele2 díjcsomagokhoz továbbra is szükség van a vezetékes telefon matávos előfizetésére. Az olcsóbb percdíjak egyedül a helyközi, távolsági és a nemzetközi távolsági irányokban érvényesek.

A Tele2 szolgáltatásainak igénybevételéhez a 1202-es ügyfélszolgálati számon kell bejelentkezni, majd a regisztrált ügyfelek a -- egyfajta forgalomválasztó szerepet betöltő -- 1502-es szám tárcsázása után hívhatják a kívánt számokat, melyeket már a Tele2 számláz majd, a Matáv Bázis díjcsomagjához képest valóban olcsóbban. A Tele2 szolgáltatásainak -- hasonlóan például az eurowebes szolgáltatásokhoz -- nincs havidíja, gyakorlatilag aszerint lehet szolgáltatót választani, hogy melyik hívásirányba (belföldi távolsági vagy helyközi, illetve nemzetközi) hol a legolcsóbb a percdíj.

A szolgáltató később -- konkrét határidő megjelölése nélkül -- tervezi internetszolgáltatás elindítását is. A Tele2 szolgáltatásairól, árairól a www.tele2.hu címen található bővebb információ.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 16:02

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.