Szerző: Bodnár Ádám

2004. április 19. 10:46

Rekordmennyiségű mobiltelefont adott el az első negyedévben a Sony Ericsson

Bejelentette első negyedéves eredményeit a Sony Ericsson. A svéd-japán vegyesvállalat a március 31-én véget ért időszakban 8,8 millió mobiltelefont szállított le, ami rekord a vállalat történetében.

HIRDETÉS

Bejelentette első negyedéves eredményeit a Sony Ericsson. A svéd-japán vegyesvállalat a március 31-én véget ért időszakban 8,8 millió mobiltelefont szállított le, ami rekord a vállalat történetében.

Az első negyedévben a Sony Ericsson 63 százalékkal növelte az eladott készülékek számát, ennek köszönhetően a bevétel 66 százalékkal 1,338 milliárd euróra emelkedett. A cég adózás előtti nyeresége 97 millió euró volt, a nettó eredmény pedig 82 millió eurót tett ki. Egy évvel korábban a Sony Ericsson 113 millió euró adózás előtti veszteséget és 104 millió euró nettó veszteséget volt kénytelen elkönyvelni.

A cég közölte, hogy a leszállított mobiltelefonok számának növekedése kiváló teljesítmény, az adózás előtti nyereség részben az árfolyamok kedvező változása miatt volt kivételesen erős.

A Sony Ericsson becslése szerint a piaci részesedése az erős keresletnek köszönhetően növekedett. A vállalat megemelte éves mobiltelefon-piaci előrejelzését, a cég arra számít, hogy 2004-ben világszerte több mint 550 millió mobiltelefon talál gazdára, korábban 520 millió készülék értékesítését jövendölte a Sony Ericsson.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 15:53

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.