Szerző: Bodnár Ádám

2004. április 16. 09:50

Emelkedő forgalom és nyereség az EMC-nél

Az adattárolási eszközöket és szoftvereket forgalmazó EMC Corporation emelkedő forgalomról és nyereségről számolt be tegnap, amikor közzétette első negyedéves eredményeit.

HIRDETÉS

Az adattárolási eszközöket és szoftvereket forgalmazó EMC Corporation emelkedő forgalomról és nyereségről számolt be tegnap, amikor közzétette első negyedéves eredményeit.

A március 31-én véget ért időszakban az EMC bevétele 1,87 milliárd dollárt tett ki, ami 35 százalékos emelkedés a megelőző év azonos időszakához képest. A cég nettó nyeresége 139,8 millió dollár, azaz részvényenként 6 cent volt, ez részvényenként 1 cent egyszeri költséget tartalmaz, amely részben a VMware felvásárlásával, részben átszervezésekkel kapcsolatos. A tavalyi első negyedévben az EMC 35 millió dollár, azaz részvényenként 2 cent profitot ért el.

Az EMC által nemrégiben felvásárolt cégek jelentősen hozzájárultak a forgalom növekedéséhez, az elmúlt 3 év alatt nem volt példa arra, hogy a cég bevétele 35 százalékkal emelkedjen -- közölte Joe Tucci, a cég elnök-vezérigazgatója, aki felhívta a figyelmet arra, hogy a bevétel a felvásárlások nélkül is jelentősen növekedett volna. Az EMC decemberben vásárolta fel a Documentum vállalatot, októberben a Legato Systems céget, az idei év elején pedig a VMware-t.

A jelenleg is tartó második negyedévre az EMC 1,95-1,97 milliárd dollár közötti bevételt és részvényenként 8 cent eredményt vár.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 08:27

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.