Szerző: Bodnár Ádám

2004. április 15. 12:55

Több mint kétszeresére emelkedett a Rambus nyeresége

Látványosan emelkedő nyereségről számolt be a Rambus tegnap, amikor közzétette első negyedéves eredményeit. A cég forgalma is növekedett.

HIRDETÉS

Látványosan emelkedő nyereségről számolt be a Rambus tegnap, amikor közzétette első negyedéves eredményeit. A cég forgalma is növekedett.

A vállalat 32,5 millió dollár bevétel mellett 8,3 millió dollár, azaz részvényenként 7 cent nyereségről számolt be. A megelőző év azonos időszakához képest a forgalom 16 százalékkal, a profit pedig 64 százalékkal emelkedett. Elemzők részvényenként 6 centes nyereséget vártak. Az eredmények tartalmaznak egy 2,1 millió dolláros adózás utáni összeget, amely egy korábbi befektetés értékesítéséből származik.

A Rambus bejelentette, hogy költségei 1,1 százalékkal 23,9 millió dollárra emelkedtek, a jogi kiadások azonban 41 százalékkal 4,2 millió dollárra csökkentek.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 07:32

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.