Szerző: Ady Krisztián

2004. április 16. 15:17

A Sprint és a Sanyo közösen jelentette be Push-To-Talk szolgáltatást támogató színes mobiltelefonját

A Sprint és a Sanyo bejelentette, hogykapható a szolgáltató kínálatában a Sanyo feljavított, új szolgáltatásokat támogató színes, széthajtható telefonja, a Sprint PCS Vision Picture Phone PM-8200 . A telefon számos újdonságot tartalmaz az előd 8100-as modellhez képest: beépített vakuval rendelkezik, valamint támogatja a Sprint PCS Ready Link és Push-To-Talk szolgáltatásait.

A Sprint és a Sanyo bejelentette, hogykapható a szolgáltató kínálatában a Sanyo feljavított, új szolgáltatásokat támogató színes, széthajtható telefonja, a Sprint PCS Vision Picture Phone PM-8200. A telefon számos újdonságot tartalmaz az előd 8100-as modellhez képest: beépített vakuval rendelkezik, valamint támogatja a Sprint PCS Ready Link és Push-To-Talk szolgáltatásait.

A PM-8200 telefon két kijelzővel rendelkezik, 84,8 x 47 x 26 mm méretű és 102 grammot nyom az akkumulátorral együtt. Az 1,8 hüvelykes kijelző 65 ezer szín megjelenítésére képes, s a külső, 1 hüvelykes kijelző is színes. A telefon Push-To-Talk szolgáltatását nagyszerűen kiegészíti a beépített kihangosító.

A mobiltelefon kamerája 4 üzemmódot biztosító vakuval rendelkezik, VGA felbontású képek készítésére alkalmas. Az elkészített képhez akár 10 másodperces hangos emlékeztetőt is fűzhetünk, vagy különböző keretekkel is kiegészíthetjük őket.

A PM-8200-as mobiltelefon természetesen támogatja az SMS-üzenetek küldését, valamint a Sprint MMS-hez hasonló szolgáltatását, a Sprint Vision-t. A headsetet a 2,5 mm-es jackcsatlakozón keresztül fogadja a telefon, Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat létrehozására sajnos nem képes. A Li-Ion akkumulátor 1,7 órányi beszélgetési és 17 órányi készenléti időt biztosít a gyári specifikáció szerint.

A PM-8200 csak az Egyesült Államokban kapható három színben, 279,99 dolláros lista-, illetve 129,99 dolláros, jelenleg kedvezményes áron.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról