Szerző: Ady Krisztián

2004. április 7. 12:19

Nemzetközi elismerést kapott a HUMANsoft

Március utolsó hetében Madridban vehette át a HUMANsoft Kft. a Dell Inc. Key storage partner of the year díját. A díj jelentősége, hogy a több mint 100 országot magába foglaló EDB régió storage bevételének közel felét a magyar csapat hozta és ezzel a teljesítménnyel kivívta a Dell európai vezetésének elismerését.

HIRDETÉS

Március utolsó hetében Madridban vehette át a HUMANsoft Kft. a Dell Inc. "Key storage partner of the year" díját. A díj jelentősége, hogy a több mint 100 országot magába foglaló EDB régió storage bevételének közel felét a magyar csapat hozta és ezzel a teljesítménnyel kivívta a Dell európai vezetésének elismerését.

A Dell 2001 őszén kötött világszintű együttműködési megállapodást az EMC-vel a Clariion nagyvállalati adattároló rendszereire vonatkozóan. A HUMANsoft azóta értékesíti és nyújt támogatást az előbb említett megoldáshoz, mint a Dell Gold Service Partnere.

"A legnagyobb eredménynek azt tartom, hogy a HUMANsoft stabil, rendezett, jól szervezett vállalat, kiváló szakemberekkel és partnerekkel, akiknek köszönhetően ismét sikerült ezt a nemzetközi viszonylatban is rendkívüli eredményt elérnünk" -- értékelt Illés Antal, a HUMANsoft Kft. ügyvezető igazgatója. "A Humansoft a tavalyi stratégiamódosítást követően immár minden elemében a nagyvállalati szolgáltatások jegyében szervezi tevékenységét" -- tette hozzá a vezető. A legtöbb szakember éppen e területre érkezett, tovább erősítve a HUMANsoft hagyományosan aktív sales üzletágát.

Az elmúlt évek kiemelkedő üzletkötései voltak a Richter Gedeon Rt. vagy a Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Iroda, ahol a több tízmilliós szerződések alapján kulcsfontosságú központi adattároló megoldást és alapinfrastruktúrát sikerül kiépíteni a vállalatok üzletileg kritikus területeinek támogatására. Továbbá külön említést érdemelnek azok a projektek -- ilyen például a Heidelberg csoporthoz tartozó Duna-Dráva Cement Kft. is --, ahol a HUMANsoft a vállalat működését biztosító ERP rendszerek működtetését biztosító megoldást helyezett üzembe.

A HUMANsoft szerviz üzletága ismét igen jelentős mértékben járult hozzá a tavalyi sikeres évhez, továbbra is igen stabil, kiszámítható teljesítményt nyújtva. A HUMANsoft több éves tapasztalatai a nagyvállalati területen (nagy rendszerek, kritikus, akár heterogén környezetek üzemeltetése) ma már általánosan elfogadott értéket képviselnek, melyet a mostani időszakban is számos új szerződéskötés igazol.

Ilyen például a GE HealthCare európai outsourcing projektjében való részvétel is. A magyar tulajdonú, idén tizenötödik születésnapját ünneplő HUMANsoft Kft. a teljeskörű informatikai megoldásokat szállító hazai informatikai cégek élcsoportjába tartozik. A cég évről évre növeli piaci részesedését. A jelenleg 110 szakembert foglalkoztató vállalkozás pénzügyi háttere stabil: 2003-ban 40 százalékos növekedést elérve, több mint 5,5 milliárd Ft-os árbevételt ért el.

Sokan szembesülnek a cloudos számlájuk elhízásával. Mint ahogyan a test számára is lehetséges egy jó étrend kialakítása a súlyfelesleg elkerülése érdekében, úgy egy kis tervezéssel a felhő költségei optimalizálhatók. Többek között ilyen témákkal foglalkozik a december 9-i HWSW meetup.

a címlapról

Hirdetés

FinOps: a fájdalommentes diéta titka a felhőben

2021. december 7. 07:24

Sokan szembesülnek a cloudos számlájuk elhízásával. Mint ahogyan a test számára is lehetséges egy jó étrend kialakítása a súlyfelesleg elkerülése érdekében, úgy egy kis tervezéssel a felhő költségei optimalizálhatók. Többek között ilyen témákkal foglalkozik a december 9-i HWSW meetup.