:

Szerző: Ady Krisztián

2004. április 7. 12:19

Nemzetközi elismerést kapott a HUMANsoft

Március utolsó hetében Madridban vehette át a HUMANsoft Kft. a Dell Inc. Key storage partner of the year díját. A díj jelentősége, hogy a több mint 100 országot magába foglaló EDB régió storage bevételének közel felét a magyar csapat hozta és ezzel a teljesítménnyel kivívta a Dell európai vezetésének elismerését.

Március utolsó hetében Madridban vehette át a HUMANsoft Kft. a Dell Inc. "Key storage partner of the year" díját. A díj jelentősége, hogy a több mint 100 országot magába foglaló EDB régió storage bevételének közel felét a magyar csapat hozta és ezzel a teljesítménnyel kivívta a Dell európai vezetésének elismerését.

A Dell 2001 őszén kötött világszintű együttműködési megállapodást az EMC-vel a Clariion nagyvállalati adattároló rendszereire vonatkozóan. A HUMANsoft azóta értékesíti és nyújt támogatást az előbb említett megoldáshoz, mint a Dell Gold Service Partnere.

"A legnagyobb eredménynek azt tartom, hogy a HUMANsoft stabil, rendezett, jól szervezett vállalat, kiváló szakemberekkel és partnerekkel, akiknek köszönhetően ismét sikerült ezt a nemzetközi viszonylatban is rendkívüli eredményt elérnünk" -- értékelt Illés Antal, a HUMANsoft Kft. ügyvezető igazgatója. "A Humansoft a tavalyi stratégiamódosítást követően immár minden elemében a nagyvállalati szolgáltatások jegyében szervezi tevékenységét" -- tette hozzá a vezető. A legtöbb szakember éppen e területre érkezett, tovább erősítve a HUMANsoft hagyományosan aktív sales üzletágát.

Az elmúlt évek kiemelkedő üzletkötései voltak a Richter Gedeon Rt. vagy a Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Iroda, ahol a több tízmilliós szerződések alapján kulcsfontosságú központi adattároló megoldást és alapinfrastruktúrát sikerül kiépíteni a vállalatok üzletileg kritikus területeinek támogatására. Továbbá külön említést érdemelnek azok a projektek -- ilyen például a Heidelberg csoporthoz tartozó Duna-Dráva Cement Kft. is --, ahol a HUMANsoft a vállalat működését biztosító ERP rendszerek működtetését biztosító megoldást helyezett üzembe.

A HUMANsoft szerviz üzletága ismét igen jelentős mértékben járult hozzá a tavalyi sikeres évhez, továbbra is igen stabil, kiszámítható teljesítményt nyújtva. A HUMANsoft több éves tapasztalatai a nagyvállalati területen (nagy rendszerek, kritikus, akár heterogén környezetek üzemeltetése) ma már általánosan elfogadott értéket képviselnek, melyet a mostani időszakban is számos új szerződéskötés igazol.

Ilyen például a GE HealthCare európai outsourcing projektjében való részvétel is. A magyar tulajdonú, idén tizenötödik születésnapját ünneplő HUMANsoft Kft. a teljeskörű informatikai megoldásokat szállító hazai informatikai cégek élcsoportjába tartozik. A cég évről évre növeli piaci részesedését. A jelenleg 110 szakembert foglalkoztató vállalkozás pénzügyi háttere stabil: 2003-ban 40 százalékos növekedést elérve, több mint 5,5 milliárd Ft-os árbevételt ért el.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 6. 07:51

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.