Szerző: Ady Krisztián

2004. április 5. 17:31

Akár 7 év börtönre is ítélhetik a buffalói kéretlen levélküldőt

Akár 7 év börtönt is kaphat Howard Carmack, a hírhedt buffalói spammelő, akit tizennégyszeri hamisításban és személyazonosság-lopásban talált bűnösnek a buffalói esküdtszék -- nyilatkozta Eliot Spitzer, New York állam legfőbb államügyésze. Carmack az első áldozata az állam új személyazonosság-lopást akadályozó törvényének. A bűnösnek talált férfi súlyos ítéletét 825 millió e-mail kiküldésének köszönheti, amely során ellopott azonosítókat és hamisított e-mailcímekkel használt.

Akár 7 év börtönt is kaphat Howard Carmack, a hírhedt "buffalói spammelő", akit tizennégyszeri hamisításban és személyazonosság-lopásban talált bűnösnek a buffalói esküdtszék -- nyilatkozta Eliot Spitzer, New York állam legfőbb államügyésze. Carmack az első áldozata az állam új személyazonosság-lopást akadályozó törvényének. A bűnösnek talált férfi súlyos ítéletét 825 millió e-mail kiküldésének köszönheti, amely során ellopott azonosítókat és hamisított e-mailcímekkel használt.

Carmackot az Erie megyei börtönben látják vendégül a május 27-i ítélethirdetéséig, amikor három és féltől hét évig terjedő börtönbüntetéssel kell szembenéznie. A büntetőeljárás hosszú hónapjai alatt már született egy ítélet: tavaly az EarthLink internetszolgáltatónak nem kevesebb mint 16,5 millió dolláros kártérítést ítélt meg a bíróság Carmack ténykedése nyomán.

A kéretlen reklámlevelek a Brightmail e-mailszűrő szolgáltató szerint már az összes e-mailforgalom több mint 60 százalékát teszik ki. Carmack semmi jóra nem számíthat, tevékenysége ugyanis illegális a perbe fogását követően hét hónappal, idén januárban elfogadott általános spamtörvény szerint is.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 01:00

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.