Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2004. április 5. 09:10

Networkshop konferencia az interneten

Az interneten is közvetíti élő adásban a 13. Networkshop konferencia előadásait a Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Program (NIIF) irodája. A NIIF a HUNGARNET Egyesület és a Magyar Internet Társaság megrendezésben Győrben tartott konferencia az informatika rohamosan fejlődő technológiájának kutatóit, fejlesztőit, a gyártók, a szolgáltatók és a felhasználók képviselőit gyűjti egybe egy háromnapos eszmecserére.

[HWSW] Az interneten is közvetíti élő adásban a 13. Networkshop konferencia előadásait a Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Program (NIIF) irodája. A NIIF a HUNGARNET Egyesület és a Magyar Internet Társaság megrendezésben Győrben tartott konferencia az informatika rohamosan fejlődő technológiájának kutatóit, fejlesztőit, a gyártók, a szolgáltatók és a felhasználók képviselőit gyűjti egybe egy háromnapos eszmecserére.

A konferencián az informatikai újdonságokról, hálózatbiztonságról, esik majd szó, továbbá olyan technológiákról, mint például az IP alapú telefonálás. Egész előadássorozatok szólnak az elektronikus közművelődési szolgáltatásokról (e-könyvtárak, megoldások), az e-oktatási lehetőségekről (e-learning), valamint nagysebességű hazai és nemzetközi internet- hálózati technológiákról és fejlesztésekről.

Az egyes előadások -- nemritkán egymással párhuzamos -- közvetítésének megtekintéséhez Windows Media Playerre vagy Linux, illetve BSD alatt az mplayer médialejátszóra van szükség, valamint egy böngészőre (például Mozilla). A közvetítés weboldala a http://streaming.niif.hu/nws/info/ címen található.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról