Szerző: Bodnár Ádám

2004. április 1. 16:25

Megújult a HWSW Informatikai Kerekasztal

A mai napon véget értek a HWSW Informatikai Kerekasztal felújítási munkálatai, amelynek eredményeképp a látogatók egy vadonatúj motoron alapuló fórumot vehetnek a birtokukba.

A mai napon véget értek a HWSW Informatikai Kerekasztal felújítási munkálatai, amelynek eredményeképp a látogatók egy vadonatúj motoron alapuló fórumot vehetnek a birtokukba.

A régi fórumból mintegy 1,5 millió meglevő hozzászólást kellett az új motor számára emészthető formátumba konvertálni, ez némi időt vett igénybe, azonban reménykedünk benne, hogy a változások a látogatók megelégedését szolgálják majd.

A megújult HWSW Informatikai Kerekasztal alapjául szolgáló Invision Power Board számos fejlett funkciót kínál a látogatóknak, többek között tárolható a kedvenc témák listája, villámgyors és pontos a kereső, lehetőség van új grafikai elemek és grimaszok megjelenítésére. Reményeink látogatóink örömére szolgál a Galéria szolgáltatás, amely lehetőséget ad a felhasználók számára képek elhelyezésére a HWSW szerverén. Újdonság még a fórumot kiszolgáló szerver is, amely két, Hyper-Threading technológiával felvértezett Intel Xeon processzorra épül.

Kérünk mindenkit, mielőtt használatba veszi az új fórumot, figyelmessen olvassa el a szabályzatot és a Súgót. A megnyitást követő első pár órában a fórum csak teszt-jelleggel üzemel majd, ezért leállásokra, hibákra számítani lehet. Minden kedves látogatónknak kellemes időtöltést kívánunk!

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról