:

Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2004. március 29. 15:39

Költözik az Euroastra

Hamarosan megszűnhet az Euroastra internetes magazin korábban ismert elérhetősége. A lap tájékoztatása szerint az euroastra.com és az euroastra.hu címeken amíg lehet, átirányítást alkalmaznak az új címre (euroastra.info).

[HWSW] Hamarosan megszűnhet az Euroastra internetes magazin korábban ismert elérhetősége. A lap tájékoztatása szerint az euroastra.com és az euroastra.hu címeken amíg lehet, átirányítást alkalmaznak az új címre (euroastra.info)

A domainváltozás oka, hogy a lap szolgáltatót váltott, ám az alapító-főszerkesztő halálával a szerkesztőség elvesztette az internetcímek feletti rendelkezéshez szükséges adatokat is. Az eredeti euroastra.hu és .com domaineket nem tudták az új szolgáltatóhoz irányítani, ezért volt szükség új domainek levédésére (az euroastra.info mellett az euroastra.net és az euroastra.org címek is élnek).

Szintén változik a szerkesztőség tagjainak e-mail címe, de a lap többi szolgáltatását (így az ingyenes webmailt) a változások nem érintik. Az új címek március 12. óta élnek, a régiek közül pedig az euroastra.com ma már nem érhető el.

Az október 11-i kraftie meetupon (online és helyszíni) azoknak az IT szakembereknek szeretnénk picit segíteni, akik elérkezettnek látják az időt, hogy IC karrierjük után menedzser irányban haladjanak tovább.

a címlapról