Szerző: Bodnár Ádám

2004. március 26. 13:56

Az SAP bejelentette a NetWeaver legújabb változatát

[Mmd] Az SAP bejelentette integrációs és alkalmazási platformjának legújabb verzióját, az SAP NetWeaver 2004-et, az első, egyetlen csomagként szállított, teljesen integrált platformot.

[Mmd] Az SAP bejelentette integrációs és alkalmazási platformjának legújabb verzióját, az SAP NetWeaver 2004-et, az első, egyetlen csomagként szállított, teljesen integrált platformot.

Az SAP NetWeaver 2004 továbbfejlesztett funkciói révén segítséget nyújt a felhasználók számára a rugalmas üzleti stratégiák megvalósításához és az üzleti fejlődés és innováció serkentéséhez, miközben csökkenti az informatikával kapcsolatos költségeket és egyszerűsíti azokat. Az SAP folyamatosan fejleszti megoldásait, azok funkcióinak további szinkronizálását tervezi. Az SAP NetWeaver platform a mySAP Business Suite újabb verziói alapjául szolgál.

Az ügyfelek számára előnyt jelent a homogén platform, mert ennek használatával mentesülhetnek azoktól az integrációs költségektől, amelyekkel a heterogén technológiai stratégiák használata során szembe kell nézniük.

Az SAP hírül adta továbbá, hogy egy ötven városra kiterjedő világkörüli körút során -- amelyben SAP vezetők, jelenlegi és várható ügyfelek, partnerek és iparági elemzők vesznek részt -- öt kontinenst látogatnak végig ahol bemutatják, hogy milyen lehetőségeket nyújt az SAP NetWeaver a felhasználók és a partnerek számára. A magyarországi ügyfelek és partnerek is találkozhatnak ezzel a körúttal, melynek hazai állomása a szokásos éves tihanyi SAP konferencia.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról