:

Szerző: Ady Krisztián

2004. március 25. 18:05

Megjelent a DVDcenter magazin negyedik száma -- Al Pacinóval és Robin Williamsszel a mellékelt korongon

Mától kapható az újságárusoknál és akár az interneten keresztül is megrendelhető a DVDcenter online magazin negyedik offline kiadványa. A lap aktuális számában folytatódik a házimozi-megjelenítőket részletesen bemutató sorozat, ez alkalommal a DLP vetítők technológiájának bemutatására kerítettek sort. A tavaszi típusváltási hullámot meglovagolva az InFocus Screen Play 5700 vetítőjét faggatták a DVDcenter tesztelői az új Mattenhorn DMD chip képességeiről.

Mától kapható az újságárusoknál és akár az interneten keresztül is megrendelhető a DVDcenter online magazin negyedik "offline" kiadványa. A lap aktuális számában folytatódik a házimozi-megjelenítőket részletesen bemutató sorozat, ez alkalommal a DLP vetítők technológiájának bemutatására kerítettek sort. A tavaszi típusváltási hullámot meglovagolva az InFocus Screen Play 5700 vetítőjét faggatták a DVDcenter tesztelői az új Mattenhorn DMD chip képességeiről.

A magazin oldalszám-növekedését kihasználva a továbbiakban a házimozi mellett az otthoni zenehallgatásnak is szenteltek némi helyet. Ennek kapcsán elmélyedtek az új zenei adathordozók képességeiben és közelről is megvizsgáltak egy csúcsminődégű hangfalat. Természetesen a házimozi hangjáról sem feledkeztek meg, amit hat házimozi-erősítő részletes, tapasztalati bemutatója is bizonyít.

A Pixar új egészestés animációs filmje még az egyébként sikert sikerre halmozó stúdió történetében is lehengerlő eredményeket produkált a mozikban. A most érkező DVD-kiadvány részletes bemutatása mellett a cég múltját és erős változásban lévő jövőjét is firtatják, valamint egy kiadós nyereményjáték is várja a Nemó nyomában rajongóit.

Szintén a családi filmek kategóriáját erősíti a rövidesen megjelenő Kémkölykök 3D, amit még DVD-szerkesztés fázisában sikerült elcsípnie a DVDcenter kollégájának. S ha már 3D, akkor utánajártak annak is, hogy a térbeli képet mi módon lehet megvalósítani moziban és házimoziban. No persze, nem csak családi filmek kerülnek terítékre ebben a hónapban sem, a borzongást kedvelők az Alien díszdobozzal, az akció-rajongók a Bad Boys második részével, a vígjáték után vágyakozók pedig A Minden6ó DVD-kiadásának részleteivel ismerkedhetnek meg.

Nehéz lenne kategóriába sorolni a Schindler listáját, hiszen Spielberg holocaustra emlékező alkotása önmagban is egy külön kategória. Arról pedig, hogy miért is kell erre a szégyenletes eseményre emlékezni, maga Steven Spielberg szól az olvasóhoz, akit Los Angelesben, a SHOAH Alapítvány tíz éves évfordulójához igazított DVD-megjelenés kapcsán kérdezett a lap munkatársa.

A DVDcenter magazin negyedik számának melléklete hagyományteremtően magas színvonalú filmet tartalmaz: a hazai mozikban is nagy sikert aratott, Al Pacino, Martin Donovan és nem utolsósorban Robin Williams szereplésével készült Álmatlanság (Insomnia, 2002) thrillert találhatjuk meg a korongon. A kiadvány eredeti hatcsatornás Dolby Digital angol hanggal, Dolby Surround magyar szinkronnal, magyar felirattal, 16:9-es képarányú anamorf képpel, valamint werkfilmmel, előzetessel, galériákkal rendelkezik. A film az IMDB (Internet Movie DataBase) 16698 szavazata alapján 7,4(/10)-es, átlag feletti minősítéssel rendelkezik.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 21:33

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.