Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Csehországban terjeszkedik az Asustek

Bodnár Ádám, 2004. március 25. 14:03
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az Asustek további 28 millió dollár értékű gyártóüzemet épít a csehországi Ostravában, ahol asztali gépek és notebookok összeszerelése zajlik majd -- írja a tajvani Commercial Times . A vállalat pénzügyi részlegének illetékese megerősítette azokat az információkat, amelyek szerint az Asustek új befektetésekkel növelné csehországi gyártókapacitását, azonban részletekkel nem szolgált.

hirdetés
Az Asustek további 28 millió dollár értékű gyártóüzemet épít a csehországi Ostravában, ahol asztali gépek és notebookok összeszerelése zajlik majd -- írja a tajvani Commercial Times. A vállalat pénzügyi részlegének illetékese megerősítette azokat az információkat, amelyek szerint az Asustek új befektetésekkel növelné csehországi gyártókapacitását, azonban részletekkel nem szolgált.

Az ostravai gyár a hírek szerint 2005 első negyedévében kezdi meg a termelést és havi 200 ezer asztali gépet és notebookot szerelnek majd itt össze. Az üzemben emellett szerviz is működik majd, amelynek kapacitása havi 50 ezer PC. Az Asusteknek már van egy csehországi gyára, a rudnai üzemet két éve alapította a vállalat.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.