Szerző: Bodnár Ádám

2004. március 22. 14:33

Megapixeles kamera a Motorola új mobiltelefonjában

A Motorola bejelentette V710 mobiltelefonját, amely számos fejlett szolgáltatásával méltán tarthat számot akár az üzletemberek, akár a fiatalok érdeklődésére.

A Motorola bejelentette V710 mobiltelefonját, amely számos fejlett szolgáltatásával méltán tarthat számot akár az üzletemberek, akár a fiatalok érdeklődésére.

A széthajtható készülék ékessége a 176x220 pixel megjelenítésére képes, 16 bites TFT-kijelző, illetve a beépített kamera, amelynek felbontása 1,2 megapixel. A 4x zoommal felszerelt, videók rögzítésére is alkalmas kamerához vaku is tartozik. A készülék MPEG4 formátumban rögzíti a videókat, természetesen lejátszani is képes azokat. A V710 memóriája alapkiépítésben 16 Mbyte kapacitású, azonban TransFlash formátumú kártyákkal bővíthető.

A mobiltelefon az MPEG4 formátumú videók mellett az MP3 formátumú zenékkel is elboldogul. A V710 64 szólamú csengőhangokat támogat és kihangosítás funkcióval is felszerelték. A készülék emellett hangokkal is vezérelhető. A szolgáltatások között említésre érdemes még a határidőnapló és címtár, a Bluetooth adóvevő, a WAP2.0 böngésző, a beépített email-kliens, illetve a BREW formátumú alkalmazások támogatása.

A Motorola új multimédiás telefonja természetesen kezeli az SMS, EMS és MMS üzeneteket is. A vállalat állítása szerint a V710 a második negyedév során kerül a piaca, egyelőre ismeretlen áron.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról