:

Szerző: sammer

2000. március 10. 04:23

Star Trek: Bridge Commander

Az Activision bejelentette, hogy a Totally Games fejleszti a Bridge Commander-t, ami az első űrszimulátor a Start Trek Next Generation alapjain. A játékban, a kapitány szerepében kell majd hatalmas szövetségi hajókat irányítanunk, hasonlókat mint az U.S.S. Enterprise NCC-1701D és az U.S.S. Enterprise-E. A hajó aprólékosan kidolgozott parancsnoki hídjáról vezérelhetjük űrhajónkat, nagyobb összecsapások esetén pedig külső nézetből. A játék 30 különböző küldetést tartalmaz, és a többek között következő fajok lesznek: Cardassian, Ferengi, Klingon, és Romulan. A játék folyamán sok eredeti ötlettel találkozhatunk majd a The Next Generation-ból, és szükség lesz harcra, diplomáciára, felderítésre, és tudományos kutatásra is. A játék kiadási ideje: 2001.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 20:04

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.