Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Holnaptól kikapcsoltatja Szentendrén a pannonos mobilokat a polgármesteri hivatal

Rátonyi Gábor Tamás, 2004. március 11. 13:52
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Frissített információk itt!

hirdetés
Frissített információk itt!

Lapunk értesülése szerint holnap délelőtt 11 órakor kikapcsolja szentendrei bázisállomását a Pannon GSM, emiatt az izbégi, püspökmajori, és pismányi előfizetők elérhetetlenné válnak, illetve ők maguk sem tudnak majd hívást kezdeményezni.

A Pannon GSM ma délben SMS-ben értesítette szentendrei előfizetőit, hogy egy bázisállomás kikapcsolása miatt lefedetlenül marad a terület egy része. A mobilvállalat sajtóirodája megerősítette, hogy a holnaptól a szolgáltatások nem, vagy csak részlegesen lesznek elérhetők. A sajtóiroda nem kívánt semmilyen bővebb információval szolgálni, csak annyit tudtunk meg, hogy a Szentendrei Polgármesteri Hivatal rendelte el a bázisállomás működésének a felfüggesztését.

A Pannon GSM nem ad ennél több információt a szentendrei polgármesteri hivatalban pedig sem a jegyző, sem a polgármester, sem a sajtóreferens nem elérhető, így a kikapcsoltatás okáról egyelőre nem tudtunk meg érdemi információt. Amint bővebbet tudunk, visszatérünk a szentendrei Pannon előfizetők ügyére.

Frissített információk itt!

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.