:

Szerző: Budai Péter

2004. március 4. 11:10

Megjelent a SuSE Linux Professional 9.0 upgrade verziója

Magyarországon első alkalommal jelent meg a SuSE Linux Professional sorozat upgrade verziója, amely minden olyan felhasználó számára elérhető, aki valamely SuSE Linux egyéni felhasználónak szánt termékkel már rendelkezik és regisztrálta azt.

Magyarországon első alkalommal jelent meg a SuSE Linux Professional sorozat upgrade verziója, amely minden olyan felhasználó számára elérhető, aki valamely SuSE Linux egyéni felhasználónak szánt termékkel már rendelkezik és regisztrálta azt.

A dobozos terméken szerepel egy címke, mely felhívja a vásárlók figyelmét arra, hogy egy frissítési verzióról van szó. Az upgrade verzió dobozának tartalma 5 db CD, 1 db kétoldalas DVD, valamint egy közel 700 oldalas leírás.

A termékhez ingyenesen igénybe vehető a telefonos és e-mailen keresztüli támogatás az alaptermékkel megegyező módon, szintén 180 napon keresztül. Az upgrade verzió javasolt bruttó végfelhasználói ára 14900 Ft.

"Hosszú éveken át kaptunk leveleket és telefonokat felhasználóinktól, hogy ott sorakozik a polcukon a SuSE Linux számos verziója, azonban az évek során már annyi tapasztalatot gyűjtöttek a szoftvereinkkel, hogy hatékonyan tudnának használni egy upgrade verziót is." -- nyilatkozta Dr. Szentiványi Gábor, a SuSE Linux magyarországi irodájának vezetője.

"Hosszadalmas döntés volt az upgrade verzió magyarországi bevezetése, mert a SuSE Linux Professional termékek kifejezetten alacsony ára nehezen teszi lehetővé további kedvezmények nyújtását. Végül teljesítettük felhasználóink visszatérő kérését, és most az eredeti árhoz képest 40 százalék engedménnyel kínáljuk a SuSE Linux 9.0 Professional Upgrade verziót" -- tette hozzá.

A terméket bárki megvásárolhatja, de a telepítési terméktámogatást csak azok a már regisztrált SuSE Linux felhasználók vehetik igénybe, akik rendelkeznek a SuSE Linux Professional illetve Personal sorozat bármely 7.x, 8.x verziójával, vagy a SuSE Linux 8.0 Desktop és a Starter Kit 9.0 termékek egyikével.

Az upgrade verzió szoftverkészlete megegyezik a teljes SuSE Linux 9.0 Professional magyar kiadáséval, azaz közel 3500 önálló szoftvercsomagot tartalmaz, teljes forráskóddal együtt, a szabadszoftverek szellemében. A SuSE Linux 9.0 Professional magyar kiadásának részletes ismertetője megtalálható a SuSE Linux magyar oldalán.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 19:26

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.