:

Szerző: Bodnár Ádám

2004. március 3. 14:33

MP3-lejátszókkal jelentkezett a Leadtek

A grafikus és multimédiás kártyáiról ismert Leadtek két apró MP3-lejátszóval jelentkezett, amelyek USB-s adattárolóként is használhatók.

A grafikus és multimédiás kártyáiról ismert Leadtek két apró MP3-lejátszóval jelentkezett, amelyek USB-s adattárolóként is használhatók.

Mindkét készülék használható 128 Mbyte kapacitású, USB felületű adattárolóként, médialejátszóként és diktafonként is, a My Melody névre keresztelt lejátszóban pedig FM rádió is helyet kapott. A My Melody WAV és ASF formátumba képes beszédet, illetve rádióadást rögzíteni, a My DJ pedig ADPCM formátumot használ. A Leadtek kiemeli, hogy ismétlő lejátszás funkciója miatt mind a My DJ, mind a My Melody ideális eszköz a nyelvtanuláshoz.


Leadtek My DJ és Leadtek My Melody

A készülékeket beépített lítium-ion akkumulátor működteti, amely egy feltöltéssel 11 óra használatra elegendő energiát tárol. A lejátszott dalok adatait -- bitráta, méret, hosszúság, cím -- egy háttérvilágítással ellátott, pontmátrixos kijelzőről lehet leolvasni. A zenei élvezetet öt előre programozott ekvalizer-beállítással fokozhatja a felhasználó.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 07:14

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.