Szerző: Bodnár Ádám

2004. március 1. 15:49

Új, prémium kategóriás webmail-szolgáltatást indított a Mail Hungary

A webmail alkalmazásokat fejlesztő és üzemeltető Mail Hungary Kft. egy új, rendkívül nagy teljesítményű e-mail rendszerrel jelentkezett a hazai internetes piacon.

A webmail alkalmazásokat fejlesztő és üzemeltető Mail Hungary Kft. egy új, rendkívül nagy teljesítményű e-mail rendszerrel jelentkezett a hazai internetes piacon.

A szolgáltatást a hazai prémium szegmens magas technológiai és használati elvárásainak megfelelően alakították ki a fejlesztők. A Postino márkanév alatt induló rendszerben mutatkozik be a Mail Hungary többszörösen díjnyertes webmail motorjának legújabb verziója is.

A Postino e-mail rendszer kiemelkedően nagy rendelkezésreállás mellett stabil és gyors hozzáférést biztosít, emellett egyedülállóan nagy, 50 MByte tárhelyet ad a felhasználó leveleinek számára. Többszintű védelmi rendszer gondoskodik a kéretlen reklámlevelek, illetve a vírusos küldemények beazonosítására és azok igény szerinti kiválogatására vagy visszautasítására.

A Postino szolgáltatásához szorosan kapcsolódik egy, a hazai piacon széles körben még nem ismert megoldás, a digitális jelszógenerátor (DigiPass). A DigiPass készülék egy olyan eszköz, ami minden használatkor új jelszót generál a postafiók tulajdonosának. Ezzel elkerülhetők a jelszó elfelejtésével kapcsolatos problémák. A DigiPass alkalmazásával a hozzáférés mindig az adott alkalomra szól. Véd még abban az esetben is, amikor valaki leolvasná a felhasználó billentyűjéről a begépelt számsorozatot, ugyanis a DigiPass kód használhatatlanná válik, mire rosszindulatú felhasználás céljából begépelnék azt másik gépen. A jelszógenerátor használata leginkább publikus internethozzáférési helyeken, de mobil munkahelyeken is ajánlott.

"Régi hiányosságot pótol a most bevezetett termékünk. Célunk nem titkoltan a magyar e-mail térben jelenlévő űr kitöltése volt. A létrehozott alkalmazásunk nem csak a magánfelhasználóknak kínál alternatívát, hanem akár kisvállalkozások e-mail kiszolgálását is képes ellátni" -- mondta Sárenczky Ákos, a Mail Hungary értékesítési igazgatója. "A Postino -- s benne a Mailbox webmail motor -- szakmai megítélése, és a független szakértők pozitív visszajelzései alapján elmondhatjuk, hogy levelezőrendszereink palettája a magánpostással tovább fejlődött és még komplexebbé vált. E népszerű rendszerek támogatása, s ezzel a folyamatosan növekvő számú, napi rendszerességgel visszatérő felhasználóink bizalma számunkra munkánk értékének legnagyobb elismerése."

A szolgáltatás nem díjmentes, ami megengedi, hogy a regisztráció csupán egy rövid, csak a felhasználók beazonosításához mindenképpen szükséges adatok elkérésére korlátozódhat. A kezelőfelület szintén ebből adódóan teljesen reklámmentes. A díjfizetés több csatornán is lehetséges. Alkalmazzák a népszerű emeltdíjas SMS fizetési forma mellett az emeltdíjas telefonhívásokat, rendelkezésre áll online bankkártyás fizetési lehetőség, és a hagyományos postai csekk illetve a banki átutalás szintén használható. A rendszer 10 napig kipróbálható egy 500 Ft-os SMS áráért, éves díja csomagtól függően 8-16 ezer forint között mozog. Az email cím rövidebb időszakokra is igényelhető, a Mail Hungary 1, 2, 3 és 6 hónapos előfizetési csomagokat kínál. Az opcionálisan rendelhető DigiPass egyszeri díja 6 ezer forint.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról