Szerző: Bodnár Ádám

2004. február 26. 17:06

A Sun nemzetközi szemináriumot tartott az e-kormányzat kiépítéséről

[Lenhardt & Weichinger] A Sun Microsystems 2004. február 25-én szemináriumot rendezett a csatlakozó országok politikusai, kormányzati hivatalnokai, illetve a közigazgatás egyéb képviselői számára Az e-kormányzat infrastruktúrájának kiépítése címmel.

[Lenhardt & Weichinger] A Sun Microsystems 2004. február 25-én szemináriumot rendezett a csatlakozó országok politikusai, kormányzati hivatalnokai, illetve a közigazgatás egyéb képviselői számára "Az e-kormányzat infrastruktúrájának kiépítése" címmel.

A rendezvény célja az volt, hogy az e-kormányzattal kapcsolatos tapasztalatokat megossza a csatlakozó országok döntéshozóival, bemutassa az állampolgár-centrikus e-kormányzati szolgáltatások gyakorlati előnyeit, illetve már megvalósított e-kormányzati megoldásokat mutasson be.

A Sun rendezvényének különleges aktualitást ad az, hogy 2004. február 26-27. között Budapesten rendeznek az információs társadalom témakörében miniszteri szintű eEurope plus konferenciát "Új növekedési lehetőségek egy kibővített Európában" címmel, amelynek résztvevői a Sun rendezvényén is előadást tartottak.

A szeminárium első felében Csepeli György, az IHM politikai államtitkára, valamint Bradier Ágnes, az Európai Bizottság e-kormányzati szakértője az EU e-kormányzati programokról beszélt, a szeminárium második felében a Sun szakemberei a Sun e-goverment megoldásait, az Európában működő legjobb gyakorlatokat mutatták be.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról