Szerző: Bodnár Ádám

2004. február 26. 16:48

Már Japánon kívül is több mint 2 millió előfizetője van az i-mode szolgáltatásnak

Japánon kívül már több mint 2 millióan használják az i-mode mobiltelefonos internetes szolgáltatást . A szigetországon kívül az i-mode már hét szolgáltatónál érhető el a Benelux-államokban, Németországban, Spanyolországban, Olaszországban és Tajvanon. A hírek szerit Görögországban még az idén, az olimpiai játékok előtt bevezetik ezt a szolgáltatást.

Japánon kívül már több mint 2 millióan használják az i-mode mobiltelefonos internetes szolgáltatást. A szigetországon kívül az i-mode már hét szolgáltatónál érhető el a Benelux-államokban, Németországban, Spanyolországban, Olaszországban és Tajvanon. A hírek szerit Görögországban még az idén, az olimpiai játékok előtt bevezetik ezt a szolgáltatást.

A Japánon kívüli világban összesen négy gyártó -- NEC, Mitsubishi, Vitelcom és Toshiba -- készülékeivel vehető igénybe az i-mode szolgáltatás, azonban az idei év során többek között a Samsung, a Siemens, a Panasonic és a Sagem kínálatában is megjelenhetnek majd i-mode kompatibilis mobiltelefonok.

A japán felhasználókkal együtt világszerte már 42 millióan fizettek elő az i-mode szolgáltatásra, amelynek keretén belül több mint ezer tartalomszolgáltató kínál információkat, köztük olyan cégek is, mint a CNN és a Disney.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.