Szerző: Ady Krisztián

2004. február 23. 17:01

Újabb vérfrissítést kapott a Sony Ericsson P800 és P900 okostelefonon futó Opera webböngésző

Megjelent és mind az Opera Software , mind a Sony Ericsson weboldaláról letölthető a Sony Ericsson P800 és P900 okostelefonokra telepíthető Opera webböngésző legújabb verziója. A mobiltelefonokra fejlesztett Opera immáron a 6.3-as verziószámra frissült.

Megjelent és mind az Opera Software, mind a Sony Ericsson weboldaláról letölthető a Sony Ericsson P800 és P900 okostelefonokra telepíthető Opera webböngésző legújabb verziója. A mobiltelefonokra fejlesztett Opera immáron a 6.3-as verziószámra frissült.

A webböngésző legújabb változatában az SSR, Small-Screen Rendering technológia jelentősen továbbfejlesztett változatát találhatjuk meg, mely a képernyőre optimalizált weboldalak függőleges, oldalirányú görgetést nem igénylő változatának azonnali elkészítéséért felelős. A böngésző emellett skálázható betűtípusokkal és finom zoom-lehetőséggel is bővült, valamint a böngésző részévé vált egy internetes keresőfunkció is.

Az Opera sajtóközleménye szerint a webböngésző legújabb változatában a táblázatok és frame-es weboldalak előállítása is jelentősen javult, gyorsult. A program legújabb változatát ingyenesen tölthetik le a Sony Ericsson P800 és P900 telefonok tulajdonosai.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról