Szerző: Ady Krisztián

2004. február 23. 17:01

Újabb vérfrissítést kapott a Sony Ericsson P800 és P900 okostelefonon futó Opera webböngésző

Megjelent és mind az Opera Software , mind a Sony Ericsson weboldaláról letölthető a Sony Ericsson P800 és P900 okostelefonokra telepíthető Opera webböngésző legújabb verziója. A mobiltelefonokra fejlesztett Opera immáron a 6.3-as verziószámra frissült.

Megjelent és mind az Opera Software, mind a Sony Ericsson weboldaláról letölthető a Sony Ericsson P800 és P900 okostelefonokra telepíthető Opera webböngésző legújabb verziója. A mobiltelefonokra fejlesztett Opera immáron a 6.3-as verziószámra frissült.

A webböngésző legújabb változatában az SSR, Small-Screen Rendering technológia jelentősen továbbfejlesztett változatát találhatjuk meg, mely a képernyőre optimalizált weboldalak függőleges, oldalirányú görgetést nem igénylő változatának azonnali elkészítéséért felelős. A böngésző emellett skálázható betűtípusokkal és finom zoom-lehetőséggel is bővült, valamint a böngésző részévé vált egy internetes keresőfunkció is.

Az Opera sajtóközleménye szerint a webböngésző legújabb változatában a táblázatok és frame-es weboldalak előállítása is jelentősen javult, gyorsult. A program legújabb változatát ingyenesen tölthetik le a Sony Ericsson P800 és P900 telefonok tulajdonosai.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról