Szerző: Ady Krisztián

2004. február 16. 11:43

Véget ért az AIDA16 fejlesztése, korlátozott terméktámogatás az AIDA32-höz

A mai nappal Miklós Tamás, az AIDA16 nevű 16 bites DOS

A mai nappal Miklós Tamás, az AIDA16 nevű 16 bites DOS rendszerelemző szoftver fejlesztője leállította az alkalmazás fejlesztését és eltávolított minden a programmal kapcsolatos tartalmat az aida32.hu weboldalról.

A csaknem 9 éves szoftver sorsát a 2001-ben piacra dobott 32 bites Windows rendszerelemző program, az AIDA32 pecsételte meg, melynek bejelentése óta egyre kevesebb felhasználó választotta a DOS platformhoz készült AIDA16-ot. A szerző az AIDA16 forráskódját nem teszi nyilvánossá.

A szerző ezen túlmenően a terméktámogatással kapcsolatos kérések nagymértékű növekedésére és a támogatással foglalkozó csapat szűkösségére hivatkozva a mai naptól korlátozza az AIDA32 hivatalos támogatását. Az AIDA32 alkalmazással kapcsolatosan beérkező e-mailek közül csak azok kerülnek megválaszolásra, amelyek az AIDA32 szolgáltatási körének bővítésével vagy hibajavítással kapcsolatosak.

A telepítési, konfigurációs, illetve alkalmazási problémával kapcsolatos üzeneteket a szerző ezentúl figyelmen kívül hagyja, azonban továbbra is válaszolni fog a nemzetközi és a magyar AIDA32 fórumon elhangzott kérdésekre.

a címlapról