Szerző: Bodnár Ádám

2004. február 13. 13:56:47

MMS kedvezmények a Westelnél

A Westel márciustól számos új MMS tarifakedvezményt kínál ügyfeleinek, így a társaság közel 300 ezer, multimédiás készülékkel rendelkező ügyfele a kedvezőbb díjakkal ezentúl még több, fényképet-hangot-szöveget vagy videót tartalmazó üzenetet küldhet.

A Westel márciustól számos új MMS tarifakedvezményt kínál ügyfeleinek, így a társaság közel 300 ezer, multimédiás készülékkel rendelkező ügyfele a kedvezőbb díjakkal ezentúl még több, fényképet-hangot-szöveget vagy videót tartalmazó üzenetet küldhet.

A Westel az MMS szolgáltatás elmúlt hónapokban tapasztalt látványos fejlődéséhez igazodva újabb előnyös feltételekkel teszi még vonzóbbá a multimédiás szolgáltatás elterjedését. A díjszabás március 1-től év végéig érvényes változásának köszönhetően a Westel előfizetéses1 és Domino kártyás ügyfelei hétvégén féláron MMS-ezhetnek, így ebben az időszakban bármely mobilhálózatba mindössze bruttó 48 forintért küldhetnek kis multimédiás üzeneteket. A kedvezményes időszak ráadásul a Domino7-el még hosszabb, az 50 százalékos MMS tarifacsökkentés a díjcsomag számlázásának megfelelően péntekre is vonatkozik.

További kedvezmény, hogy az előfizetéses díjcsomagokban -- szintén március 1-től december 31-ig -- hálózaton belül, kategóriától függetlenül havonta öt MMS küldhető díjmentesen, azaz megfelelő mobilkészülékek esetén akár videofelvételeket tartalmazó ingyenes üzenetváltásra is lehetőség nyílik westelesek között. Azon havidíjas 06-30-asok számára pedig, akik ennél is többet mondanának képekben, a Westel márciustól lehetővé teszi, hogy a fele részben vagy egészben "lebeszélhető" havidíjat a hívások és SMS-ek mellett a jövőben MMS küldésre használhassák fel.

A Westel ügyfelei közül ma már több százezren használnak színes kijelzős, fényképek fogadására és küldésére alkalmas, számos esetben beépített kamerával rendelkező mobiltelefont és az akciós kínálatban forgalmazott telefonok háromnegyedével vehető igénybe az MMS szolgáltatás, a megvásárolható típusok közel fele pedig beépített kamerával rendelkezik. Ennek is köszönhető, hogy az elmúlt hónapokban az ügyfelek által küldött MMS-ek száma megközelített a másfél milliót, a megújult és kibővült, eddigieknél még többet nyújtó InfoMMS hírszolgáltatásra előfizetők száma dinamikusan emelkedik. A Westel ügyfelei külföldön járva 28 ország 40 hálózatában küldhetnek és fogadhatnak MMS-t.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 28. 01:19

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.