Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Újabb nagyfelbontású házimozi-projektort dobott piacra itthon a Panasonic

Ady Krisztián, 2004. február 10. 17:17
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Napjainkban dobta piacra legújabb nagyfelbontású házimozi-projektorát a Panasonic. Az új, PT-AE500 típusjelzésű kivetítő kiváló képfelbontásával akár HD-tartalmak is kifogástalan minőségben jeleníthetőek meg a nagyszoba falán. Az új modell nem csak nagyfelbontású LCD-paneleket, hanem a kiváló képet biztosító áramkört, a 10-bites képfeldolgozást és a digitális gammakorrekciót, valamint az új Smooth Screen technológiát is felvonultatja az optimális hatás elérése érdekében.

hirdetés
Napjainkban dobta piacra legújabb nagyfelbontású házimozi-projektorát a Panasonic. Az új, PT-AE500 típusjelzésű kivetítő kiváló képfelbontásával akár HD-tartalmak is kifogástalan minőségben jeleníthetőek meg a nagyszoba falán. Az új modell nem csak nagyfelbontású LCD-paneleket, hanem a kiváló képet biztosító áramkört, a 10-bites képfeldolgozást és a digitális gammakorrekciót, valamint az új "Smooth Screen" technológiát is felvonultatja az optimális hatás elérése érdekében.

"A PT-AE500 kivételes képességekkel rendelkezik. Mintegy 100 hüvelyk (254 cm) átlóméretű 16:9 képet képes kivetíteni egészen kis, 3,05 méter távolságról." -- mondta Ed Wolff, a Panasonic Display Group elnökhelyettese. "Az újonnan kifejlesztett "Cinema Works" kép-áramkör az eddig csak a csúcsminőségű professzionális projektorokban használt technológia alkalmazásával készült. Ezzel az újítással a mozik hangulatát és képminőségét valósíthatjuk meg otthonunkban."

A kifejezetten nagy képfelbontású LCD-panelekhez kifejlesztett objektív 850 ANSI lumen fényerővel és 1300:1 kontrasztaránnyal bír, miközben a PT-AE500 új, rendkívül csendes ventilátora mindössze 27 dB zajt generál. A projektor HDCP kompatibilis DVI-bemenetei a DVD-lejátszók és más digitális források jeleinek közvetlen fogadását teszik lehetővé.

A komponens bemenetek a progresszív DVD-lejátszók képének tökéletes visszaadását biztosítják, míg a PC bemeneti csatlakozóhoz számítógép és videojáték terminálok illeszthetőek. A PT-AE500 ezeken kívül kompozit video, Euroscart és S-Video csatlakozókkal is el van látva. A trigger terminál segítségével a motoros vetítővászon vezérlése a készülék ki-be kapcsolásával is megoldható.

A 280 x 85 x 278,5 mm méretű és 2,9 kg súlyú PT-AE500 házimozi-projektor bruttó 649.900 Ft-os ajánlott kiskereskedelmi áron lesz kapható a hazai üzletekben.

4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!