Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2004. február 4. 18:42

ADSL akciók februárban

Több internetszolgáltató is kedvezményes ADSL csatlakozási lehetőséget hirdetett meg a közelmúltban. Az akció a 2004. február 2. és március 30. közötti időszakban kötött ADSL szerződésekre vonatkozik, és szolgáltatónként némileg eltérő kedvezményeket kínál.

[HWSW] Több internetszolgáltató is kedvezményes ADSL csatlakozási lehetőséget hirdetett meg a közelmúltban. Az akció a 2004. február 2. és március 30. közötti időszakban kötött ADSL szerződésekre vonatkozik, és szolgáltatónként némileg eltérő kedvezményeket kínál.

Az akcióban résztvevő
internetszolgáltatók
Axelero
Interware
Inter.net / Gusztávnet
Drávanet
eTel
Keystone
Elender
GTS-Datanet
Euroweb / Freestart
Enternet
Externet
TVNET
Vivanet
Invitel

Jelenleg tizennégy internetszolgáltató hirdette meg a kezdvezményt, melyet az ország valamennyi -- ADSL-hozzáférést biztosító -- telefonközpontjához tartozó Matáv előfizető igénybe vehet. A Matáv azoknak kedvez elsősorban, akik nem csak új ADSL előfizetők, hanem új vezetékes telefonvonalat is rendelnek: ebben az esetben a vonal bekötése ingyenes, és az első három havi telefonszámlából 3-3000 forintnyi forgalmi díjat jóváír a szolgáltató. Az, hogy az ADSL bekötés egyszeri díját ki kell-e fizetni, az internetszolgáltatók saját döntésén múlik.

Azok az új ADSL előfizetők, akiknek már van vezetékes telefonvonaluk, csak a telefonbeszélgetéseikre elérhető kedvezményeket vehetik igénybe, ám ha valaki nem használja ki a háromezer forintos kedvezményt, az nem viheti át másik hónapra az ingyenes beszélgetési lehetőséget.

Akiknek az akció idején jár le az ADSL hűségszerződésük és hosszabbítani szeretnének, internetszolgáltatótól függően tudnak valamilyen kedvezményt igénybe venni: ezzel kapcsolatban érdemes tájékozódni a Matáv partnereinek weboldalain.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról