Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2004. február 3. 12:07

Internetszolgáltatói díjadatbázis a neten

Új információs oldal kezdte meg működését: hazai internetszolgáltatókról, azok díjcsomagjairól, és a vállalkozásokkal kapcsolatos eseményekről tájékozódhatunk az iSITE nevű weboldalon. A 2003 decemberében indult oldal adatbázisa egyelőre meglehetősen hiányos, de a már elérhető adatok folyamatos karbantartása mellett újabb csomagok felvitelét ígérik a szerkesztők.

[HWSW] Új információs oldal kezdte meg működését: hazai internetszolgáltatókról, azok díjcsomagjairól, és a vállalkozásokkal kapcsolatos eseményekről tájékozódhatunk az iSITE nevű weboldalon. A 2003 decemberében indult oldal adatbázisa egyelőre meglehetősen hiányos, de a már elérhető adatok folyamatos karbantartása mellett újabb csomagok felvitelét ígérik a szerkesztők.

A www.isite.hu címen elérhető oldal a teljes piacról nem ad képet, hiszen a hazánkban működő hozzávetőleg 20 ADSL, közel félszáz modemes és még ennél is több vezeték nélküli szolgáltatóból mindössze 25 szerepel az adatbázisban. A lap szerkesztői szerint az adatbázis feltöltése folyamatos, ám az oldalon szereplő információk szerint csak e-mailes megkeresésre egészítik ki a szolgáltatói listát.

Az oldalon a szolgáltatók alapadatain kívül az aktuális akciós díjcsomagokat és az állandó listaárakat közlik, de még ingyenes levelező- és tárhelyszolgáltatásokat is találni. Korábban -- alig több, mint egy évig -- már működött hasonló weboldal: az azóta már az internetről is lekerült isz.hu fénykorában másfélszáz internetszolgáltató adatait tartalmazta.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról