Szerző: sammer

2000. május 24. 05:07

2nd Project

Az Impale Entertainment fejlesztésében készül a "2nd Project" nevű hálózatra szánt valósidejű stratégiai játék, ami egy cyberfantasy világban játszódik. Egy csapaton belül minden játékos külön szerepet vállalhat egy játék során. Az egyik foglalkozhat az épületek és a védelem kiépítésével amíg egy másik játékos a nyersanyagokat keresi illetve szállítja a bázisba, és közben a többi pedig kémkedhet, csatázhat vagy kísérletet tehet az ellenség egységeinek elfoglalására.

A játék tulajdonságai:

  • Az első csapatorientált többjátékos valósidejű stratégiai játék!
  • Kiválaszthatod a saját, csapaton belüli szerepedet a lehetőségek közül: építés, felderítés és nyersanyag szállítás, harc, speciális feladatok, vagy akár felváltva mindegyik.
  • A győzelemhez mindent ki kell használnod: az egységeket, a környezetet és a terepviszonyokat, és természetesen a saját szerepedet a játékban. Megfelelő stratégiával könnyen meglepheted az ellenfeledet.
  • A mérnök szerepe nem kisebb mint a harcosoké, hiszen a bázis felépítésétől függ annak bevehetősége, kulcsfontosságú a védelem kiépítése és a nyersanyagokkal való gazdálkodás.
  • A játék kezdetén te választhatod meg a kezdő egységeidet és épületeidet, természetesen csak a rendelkezésedre álló kezdeti anyagi keret határáig.
  • Uralkodj az interneten is: Gyors külföldi kapcsolattal rendelkező csapatok bekapcsolódhatnak a világ legnagyobb csatáiba, ami után kiérdemelhetik a legjobb játékosoknak való elismeréseket.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról