Szerző: Ady Krisztián

2004. január 26. 18:18:22

Két webkamerát tartalmaz a Logitech Valentin napi csomagja

[Clubic.com] A Szent Valentin nap (február 14.) közeledtével egyre több számítástechnikai gyártó gondolja úgy, hogy különleges promóciójával talán még több terméket adhat el. Míg az MSI két különböző színű MP3-lejátszót helyezett el egyetlen csomagban, a Logitech egy Duo webkamera-csomagot készített a szerelmeseknek.

[Clubic.com] A Szent Valentin nap (február 14.) közeledtével egyre több számítástechnikai gyártó gondolja úgy, hogy különleges promóciójával talán még több terméket adhat el. Míg az MSI két különböző színű MP3-lejátszót helyezett el egyetlen csomagban, a Logitech egy "Duo" webkamera-csomagot készített a "szerelmeseknek".

A QuickCam Messenger Duo csomagban két QuickCam Messenger webkamerát helyezett el a gyártó, mely nem csak a mozgókép válós idejű továbbítását teszi lehetővé, hanem beépített mikrofonnal is rendelkezik a számítógépen keresztül lefolytatott beszélgetésekhez.

A "Duo" változat ráadásul jelentősen olcsóbb, mintha két külön csomagban vásárolnánk meg a kamerákat: az európai üzletekben körülbelül 80 euróba kerülő Valentin napi változat legalább 20 euróval olcsóbb, mint a külön-külön beszerzett QuickCam Messenger webkamera.

Az október 25-26-án rendezett eseményen közel ötven nemzetközi előadó is színpadra áll, 16 országból - a leggyorsabb jegyvásárlók pedig ESP32-alapú hacking badge-et is kapnak!

a címlapról