Szerző: Bodnár Ádám

2004. január 22. 12:21

Ismét a CIB a legjobb internetes bank

[Noguchi & Peters] Az előző éveknél is nagyobb érdeklődés előzte meg Az év internetes bankja Magyarországon 2003 versenyt. Az Index.hu, a Nemzetközi Bankárképző Központ és a HP Magyarország által közösen meghirdetett pályázat idei győztese a CIB Bank.

[Noguchi & Peters] Az előző éveknél is nagyobb érdeklődés előzte meg "Az év internetes bankja Magyarországon 2003" versenyt. Az Index.hu, a Nemzetközi Bankárképző Központ és a HP Magyarország által közösen meghirdetett pályázat idei győztese a CIB Bank.

A CIB Internet Bank másodszor nyerte el "Az év internetes bankja Magyarországon" kitüntető címet; először 2002-ben kapta meg a szakértőkből álló zsűri fődíját. A pályázaton összesen 9 hazai, internetes lakossági bankolási lehetőséget nyújtó pénzintézet vett részt: a Budapest Bank, a CIB Bank, a Citibank, az Erste Bank, a HBW Express Takarékszövetkezet, a HVB Bank, a Magyar Külkereskedelmi Bank, az OTP Bank, valamint a Raiffeisen Bank. A kiírás kizárólag a internetes lakossági szolgáltatásokra vonatkozott.

A pályázatokat elbíráló szakmai zsűri tagjai Nagy Gáspár, a Nemzetközi Bankárképző Központ témavezetője, Jambrik Mihály, az Informatikai és Hírközlési Minisztérium Közigazgatási államtitkára, Kőnig Róbert, a Pannon GSM vezérigazgató-helyettese, dr. Beck György, a HP Magyarország vezérigazgatója, Skultéty Tamás, a Hewlett-Packard Magyarország Pénzintézetek és Biztosítók Üzletágának értékesítési igazgatója, Plájás Gábor megbízott külső szakértő (ITRUST Consulting), valamint Szabó Ákos, az Index.hu Rt. kereskedelmi és marketing-igazgatója.

Jambrik Mihály, az Informatikai és Hírközlési Minisztérium Közigazgatási államtitkára kihangsúlyozta, a kormány továbbra is támogatja az ilyen és ehhez hasonló civil kezdeményezéseket, amelyek felgyorsítják az elektronikus szolgáltatások lakossági elterjedésének folyamatát.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról