Szerző: castor

2004. február 02. 10:13:26

Közel 500 MB méretű a Far Cry akciójáték demó verziója

A Prince of Persia demó után a francia Ubi Soft most a Far Cry című akciójáték 496 MB méretű, kipróbálható változatát tette letölthetővé . A teljes verzió PC-s megjelenését 2004 március végére tervezi a kiadó.

A Prince of Persia demó után a francia Ubi Soft most a Far Cry című akciójáték 496 MB méretű, kipróbálható változatát tette letölthetővé. A teljes verzió PC-s megjelenését 2004 március végére tervezi a kiadó.

A Far Cry mesterien ötvözi az akció és stratégiai elemeket, mindezt egy csodálatosan élethű környezetben, amelyet a csapat által készített X-Isle grafikus motorja (CryENGINE) jelenít meg. Ilyen helyszín például az első pálya, az egyik kis polinéziai sziget, mely már az előzetes videóban ámulatba ejtett mindenkit. Ennek köszönhetően az amerikai IGN játékmagazin rögtön "kiváló technika" díjra jelölte a csapatot a tavalyi E3 kiállítás után. Az X-Isle már régóta komoly konkurenciát jelent a 3D Mark tesztprogramoknak.

"A Far Cry-jal a Crytek egy új dimenziót fog nyitni az FPS műfajban. A több taktikai elemnek, és a rivális programokhoz képest sokkal fejlettebb mesterséges intelligenciának köszönhetően a program egy eddig nem tapasztalt játékélményt fog nyújtani" – mondta Faruk Yerli, a Crytek marketing-részlegének a vezetője.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 21. 10:29

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.