Szerző: Ady Krisztián

2004. január 21. 17:28

Itthon is kapható lesz a limitált példányszámú, fekete színű Sony Ericsson T630 mobiltelefon

A Sony Ericsson és a T-Mobile bejelentette, hogy együttműködésüket egy speciális, csak a T-Mobile előfizetői számára elérhető különleges mobiltelefonnal koronázzák meg. A más szolgáltatók számára kínált zúzmaraezüst helyett fekete színű T630-as mobiltelefon februártól lesz megvásárolható a T-Mobile európai leányvállalatainál, így várhatóan a Westelnél is.

A Sony Ericsson és a T-Mobile bejelentette, hogy együttműködésüket egy speciális, csak a T-Mobile előfizetői számára elérhető különleges mobiltelefonnal koronázzák meg. A más szolgáltatók számára kínált "zúzmaraezüst" helyett fekete színű T630-as mobiltelefon februártól lesz megvásárolható a T-Mobile európai leányvállalatainál, így várhatóan a Westelnél is.

A háromsávos GSM/GPRS telefon beépített kamerával, 16 bites, 65000 szín megjelenítésére képes LCD-kijelzővel, "T-Zones" billentyűvel és különleges, fekete színű T-Mobile dizájnnal kerül a boltokba. A korábbi T610-es készülékből megismert QuickShare technológia -- mely az összes beépített kamerával rendelkező Sony Ericsson telefon alapja lett -- egyszerű kezelhetőséget biztosít a T630-nak is.

A képek helyi továbbítása a Bluetooth mellett infravörös és kábeles átvitellel is lehetséges, a mobil hálózatokon pedig MMS vagy e-mail formájában lehet továbbküldeni azokat. A T630-ban gyárilag megtalálható a népszerű V-Rally2 autóversenyjáték, amelynek színvonalas grafikája, 32 szólamú zenéje, valamint force feedback játékvezérlés kimagasló élményt nyújt.

A T630 a Java és Mophun platformot is támogatja, így több mint száz játék tölthető le a készülékre a Sony Ericsson webhelyének Fun & Downloads oldalairól, vagy a mobilszolgáltatók portáljairól.

A zeneszerkesztés iránt érdeklődők saját dallamokat és hangzásokat keverhetnek ki a T630 "Music DJ" szolgáltatásával. Ezzel a négysávos dalszerkesztővel pár másodperc alatt ki lehet választani a kívánt basszuskíséretet, a dobritmust és az akkordokat, így saját csengőhangokat lehet komponálni.

A T630 valódi újdonsága azonban a Sony Ericsson alkalmazása: a My friends a Wireless Village (a mobil InstantMessaging ipari szabványa) gyorsüzenet-küldő szolgáltatást valósítja meg. Ezzel a sokoldalú üzenetkezelő megoldással a felhasználó gyorsan elérheti a címlistát, és kiválaszthatja a kívánt kommunikációs formát, az SMS-t, az MMS-t, az e-mailt vagy a csevegést.

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

feketelista

9

Tovább bombázzák a Honort

2021. október 15. 13:33

Republikánus képviselők szerint a gyártót egyértelműen feketelistára kell tenni.

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 18. 00:24

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, októberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.