Szerző: Ady Krisztián

2004. január 21. 15:48

Csak Japánban lesz kapható a Pioneer speciális, duál 8x-os DVD-írója

[Clubic.com] Lapunk információi szerint csak Japánban lesz kapható a Pioneer tavaly novemberben bejelentett A07-es modelljének speciális, DVR-A07-J típusjelzésű duál 8x-os DVD-írója.

[Clubic.com] Lapunk információi szerint csak Japánban lesz kapható a Pioneer tavaly novemberben bejelentett A07-es modelljének speciális, DVR-A07-J típusjelzésű duál 8x-os DVD-írója.

A meglehetősen furcsa frontpanellel rendelkező DVD-író fejlesztése során előtérbe helyezték a por- és zajmentességet: a különleges kialakítás a gyártó szerint 75 százalékkal csökkenti a készülék által kibocsátott zajt és a készülékbe jutott por mennyiségét.


Vadmacska: a Pioneer DVR-A07 fekete előlappal

A Pioneer meghajtója majdnem minden kezelt formátum esetén a létező leggyorsabb működésre képes, egyedül a 24x-es CD-írás és -újraírás marad el a csúcsteljesítményű CD-írók sebességétől. Az elsődleges funkció, a DVD-írás terén viszont mind a DVD-R/+R, mind a DVD-RW/+RW formátumok esetén a létező maximumot nyújtja a készülék: az egyszer írható lemezeket 8x-osan, az újraírhatóakat 4x-esen képes megírni.

A DVD MovieWriter Advance, VideoStudio 7 SE, RecordNow és WriteDVD szoftverekkel piacra kerülő A07-es DVD-égető készülék ára 180 euró körül alakul az európai online boltokban.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GIT

0

Vírusokkal szórták meg a GitHubot

2024. március 4. 13:59

Nehezen megállíthatónak tűnik a tavaly indult támadássorozat, melynek során népszerű GitHub repository-k kártékony kódot tartalmazó klónjait terjesztik a kiberbűnözők.