Szerző: Bodnár Ádám

2004. január 13. 11:57

A Siemens bemutatta ST60 mobiltelefonját

A Siemens bemutatta ST60 mobiltelefonját, amely beépített kamerával rendelkezik és videók rögzítésére is alkalmas. A készülék a tavalyi negyedik negyedévben a boltokba került ST55 utóda.

A Siemens bemutatta ST60 mobiltelefonját, amely beépített kamerával rendelkezik és videók rögzítésére is alkalmas. A készülék a tavalyi negyedik negyedévben a boltokba került ST55 utóda.

A Siemens ST60 legfontosabb újdonságai közé tartozik a 120x160 pixel felbontású, 65 ezer árnyalat megjelenítésére alkalmas kijelző, illetve a 4X digitális zoommal felszerelt, videók rögzítésére is képes beépített kamera. A készülék természetesen támogatja a multimédiás üzeneteket, a GPRS adatátvitelt, a többszólamú csengőhangokat és WAP 2.0 böngészővel is ellátták.

Az ST60 számos beépített alkalmazást tartalmaz, többek között email klienst, címtárat, határidőnaplót, számológépet és valutakonvertert. A telefon emellett támogatja a Java programokat is, a Siemens több játékot is előre telepít a készülékre, például a népszerű Tetrist.

A Siemens a csupán 87 gramm tömegű telefonhoz 750 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátort mellékel, az alapcsomagban emellett headset, soros adatkábel és persze hálózati töltő is megtalálható. A vállalat állítása szerint a készülék még az év első hónapjában megtalálható lesz az európai üzletek polcain.

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

feketelista

9

Tovább bombázzák a Honort

2021. október 15. 13:33

Republikánus képviselők szerint a gyártót egyértelműen feketelistára kell tenni.

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 18. 00:01

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, októberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.