Szerző: castor

2004. január 13. 11:59

Nokia N-Gage platformra is megjelenik a The Sims

[Gamesindustry.biz] Az Electronic Arts kiadó továbbra is teljes mellszélességgel támogatja a Nokia N-Gage hordozható konzolt, ugyanis a legfrissebb sajtóközleményük szerint még az idei év első felében megjelenik rá a The Sims Bustin Out című játékuk.

[Gamesindustry.biz] Az Electronic Arts kiadó továbbra is teljes mellszélességgel támogatja a Nokia N-Gage hordozható konzolt, ugyanis a legfrissebb sajtóközleményük szerint még az idei év első felében megjelenik rá a The Sims Bustin' Out című játékuk.

Az N-Gage verzió több olyan használati tárgyat is fog tartalmazni, melyekkel az eredeti PC-s változatban nem találkozhattunk. Emellett számos érdekes mini-játékot is beleépítenek, amik révén szereplőink virtuális pénzhez juthatnak.

A bejelentés igen nagy jelentőséggel bír a Nokia számára, ugyanis más platformokon a program már hatalmas sikereket ért el, így bizonyára az ő hordozható játékgépükön is népszerű lesz. Reményeik szerint a The Sims rajongói közül többen beruháznak majd egy N-Gage-re, hogy bárhol és bármikor pátyolgathassák kedvencüket.

Ennek ellenére a finn cég nem változtatta meg a hivatalosan kitűzött célt, mely szerint az idei évvel bezárólag összesen 9 millió darab N-Gage-et szeretnének értékesíteni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról